Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Από το «ποτέ» ως τη… Βενεζουέλα!

Μιλώντας στο 5ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στις 17 Δεκεμβρίου 2016, ο κ. Τσίπρας είπε: «Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του ελληνικού λαού -και ειδικά των φτωχών, των ανέργων και των ανθρώπων με χαμηλά εισοδήματα. Για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται ποτέ να παραδώσουμε τον λαό μας στους yes-men αυτών που θέλουν να παραμείνει η Ελλάδα στην προκρούστεια κλίνη της λιτότητας για πολλά χρόνια».

Τι ήθελε να πει ο ποιητής με αυτό το «ποτέ»; Ότι θα παραμείνει στην εξουσία για πάντα;

Πολύ περισσότερο που μεγαλύτερος yes-man από τον ίδιο δεν υπάρχει.

Είναι πραγματικά ειρωνικό ο άνθρωπος που παρέδωσε ολόκληρη τη δημόσια περιουσία για έναν αιώνα στους δανειστές, να κατηγορεί τους άλλους για yes-men, αλλά ως προς το «ποτέ» το πρόβλημα δεν βρίσκεται εκεί.

Ποιος προσπαθεί να κάνει πάλι την ΝΔ σαν τα μούτρα του παρασύροντας τον @kmitsotakis σε συναντήσεις που μόνο κακό κάνουν ;

Ποιος τον παρέσυρε (;;;)  τον Κ. Μητσοτάκη ;;;

Ποιος του πούλησε την επικοινωνιακή ιδέα να συναντηθεί με τον Ρέμο ;
ΕΝΑ μόνο μένει να πράξει άμεσα ώστε να εξιλεωθεί στα μάτια όσως των στήριξαν για αρχηγό της ΝΔ ελπίζοντας ότι τουλάχιστον αυτός θα φέρει κάτι πιο φρέσκο στο κόμμα αυτό...

Να ΑΠΟΛΥΣΕΙ αμέσως τον σύμβουλο επικοινωνίας που τον παρέσυρε.

Γνωρίζει (μάλλον ΘΥΜΑΤΑΙ) τα παρακάτω ο Κ. μητσοτάκης;;;

Το μοναδικό χαρτί της κυβέρνησης Τσίπρα ...

Στις 16 Ιανουαρίου – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - η τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα με άγνωστη για την ώρα εντολή. Νωρίτερα στις 12 Ιανουαρίου στο προγραμματισμένο και με φυσική παρουσία βοηθών υπουργών Οικονομικών Euroworking Group, θα επιχειρηθεί η αποτίμηση της κατάστασης μετά τις «μαγκιές» Τσίπρα. Παράλληλα θα καταβληθούν προσπάθειες να ξεπαγώσουν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους και να επανεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις στο Χίλτον, καθώς καμμία πλευρά δεν θα θέλει να φορτωθεί πιθανή παράταση της αβεβαιότητας.