Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ο Χρυσόγονος λέει ότι ο πρωθυπουργός μιλάει με ανύπαρκτους και ο Τσίπρας αντί να τον αντιμετωπίσει απαντάει με non paper του Μαξίμου ...

Κάθε πρωθυπουργός είχε τον κύκλο των δικών του ανθρώπων. Ο κύκλος μιλάει για τον χαρακτήρα του. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στον στενό του κύκλο είχε το Δημήτρη Χορν, τον Αλέξη Μινωτή, τον αρχαιολόγο Γεώργιο Μυλωνά, τον Παντελή Πρεβελάκη και τον Τάκη Λαμπρία. Ο Ανδρέας Παπανδρέου τον Αντώνη Λιβάνη, τον Μιχάλη Ζιάγκα, τον Αδαμάντιο Πεπελάση και τον Γιώργο Κατσιφάρα. Ο Κώστας Σημίτης ανάμεσα σε άλλους τον Νικηφόρο Διαμαντούρο, τον Τάσο Γιαννίτση. Ο άλλος Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς είχαν το περιβάλλον τους με ενδιαφέροντα ή με πιο μυστήρια στελέχη. Το περιβάλλον όμως του Αλέξη Τσίπρα που ξεκίνησε με τον Νίκο Παππά και τον Τάσο Κορωνάκη για να καταλήξει τον Νίκο Καρανίκα και την Κατερίνα Νοτοπούλου δεν το είχε κανείς.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οδήγησαν σε πτώση και τον τουρισμό!

Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνέβη και αυτό: Η χώρα για πρώτη φορά είδε μείωση εσόδων από τον τουρισμό.

Όταν τον περασμένο Οκτώβριο ανακοινώθηκαν από την ΕΛΣΤΑΤ και την Τράπεζα της Ελλάδος τα στοιχεία για τον τουρισμό κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016, με τις εισπράξεις να εμφανίζουν μείωση της τάξης του 7,9%, οι (μακάριοι) κυβερνητικοί μας είπαν να μην ανησυχούμε.

Να περιμένουμε, μας είπαν, τα στοιχεία για τους κατ’ εξοχήν τουριστικούς μήνες.

Όταν, λίγο μετά, ήλθαν τα στοιχεία για το επτάμηνο (συμπεριλαμβανομένου δηλαδή του «τουριστικού» Ιουλίου) και πληροφορηθήκαμε πως τα έσοδα ήσαν μειωμένα κατά 4,8% (παρά την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών), οι κυβερνητικοί μας είπαν να μην ανησυχούμε και να περιμένουμε τα στοιχεία του συνόλου της χρονιάς.

Η Φάρμα των ζώων του ΣΥΡΙΖΑ ...

“Ο γιος ΣΟΥ; Δεν είναι γιος ΣΟΥ μ…α Είναι ένα αυτόνομο, ανήλικο, μέλος της κοινωνίας μας. Ένα απροστάτευτο ανήλικο που το γέννησες και το άφησες να μεγαλώνει σε επικίνδυνες συνθήκες. Και χρέος όλων μας είναι να προστατευθεί. Όταν θα βεβαιωθεί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό θα το μάθεις. «Επαναστάτες» σκ...”

Ο «μ…ς» της υπόθεσης είναι ο Νίκος Μαζιώτης και το φεισμπουκικό αυτό στάτους αφορά τον γιο του και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσε. Ενδιαφέρον όμως έχει να δούμε ποιος είναι ο «συγγραφέας» αυτής της αβρής τοποθέτησης. Όχι φίλοι μου! Δεν πρόκειται για κάποιον προσκυνημένο εκπρόσωπο του «Ακραίου Κέντρου» αλλά για τη δημοσιογράφο του συριζαίικου ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» καθώς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Ντίνα Μπατζιά.