Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Μεταναστευτικό: Έτοιμοι πάλι να αποφασίσουν για μας χωρίς εμάς!

Προφανώς δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε ότι η διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού αποτελεί την επιτομή της ανικανότητας, των ψεύτικων υποσχέσεων και της ιδιοτέλειας της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβέρνησης.
Όχι μόνο η αφόρητη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα νησιά, με τον εγκλωβισμό διπλάσιων από τους προβλεπόμενους μεταναστών, αλλά και τα συμβάντα των τελευταίων εβδομάδων το επιβεβαιώνουν απόλυτα.
Τα εκατομμύρια εισρέουν άφθονα – με το θέμα της κακοδιαχείρισης ασχολείται πλέον και ο διεθνής Τύπος – αλλά η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στους καταυλισμούς και χρειάζεται να δοθεί μάχη μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για να πληρωθεί ο λογαριασμός και να επανασυνδεθεί το ρεύμα στα παγωμένα παραπήγματα.
Από τις υποσχέσεις του υπουργού Άμυνας περί… γευμάτων με ISO για τους μετανάστες, φθάσαμε στις εξεγέρσεις για το φαγητό που δεν τρώγεται!

Αριστερή παρθενορραφή ...

Να  συμφωνήσω μαζί της. Ετσι χάριν συζητήσεως. Να παραμερίσω  το Σύνταγμα, τους νόμους, τα πρωτόκολλα,  όλα.  Πάσης φύσεως  χαρτιά.  Να τα πετάξω όλα  στον κάλαθο των αχρήστων. Ωστε έτσι   επί της ουσίας να   συζητήσω. Μαζί της!

Ας  υποθέσουμε, λοιπόν  ότι  η Ολγα Γεροβασίλη ακολούθησε  την νόμιμη  οδό.  Οτι κάθε  βουλευτής  νομίμως παρέχει υπηρεσίες έναντι αμοιβής προς τους  δημόσιους φορείς.  Εντάξει;

Καθόλου εντάξει. Επειδή έπρεπε πρώτα να  υπολογίσει το κόστος από την απώλεια   στοιχειώδους ηθικής.  Επειδή  είναι αριστερή. Επειδή πρέπει σε κάθε βήμα της, σε κάθε πράξη  της, πρέπει να  αποδεικνύει την ακεραιότητά της. Επειδή το πάρε δώσε με  δημόσιους οργανισμούς και με  ασφαλιστικά ταμεία  μοιάζει με  αόρατο «κομπρεσέρ»  που ανοίγει μεγάλη τρύπα.  Επειδή γι αυτήν , υποθέτω, δεν ισχύει   η θρυλική ρήση του Γιώργου Βουλγαράκη «κάθε νόμιμο είναι και ηθικό». Επειδή γνωρίζει  καλύτερα απ όλους εμάς τους «κοινούς θνητούς» ότι η   ζωή κάθε πολιτικού  σκανάρεται  ανηλεώς και  ότι αν στραβοπατήσει  θα καταντήσει η  χλεύη  του καθενός!

Χωρίς ίχνος τσίπας χρησιμοποιούν την Κούνεβα για να χτυπήσουν την ATHENS VOICE. Ντροπή.

Με εκφράσεις όπως «χωρίς ίχνος τσίπας, πολιτική τύφλωση, νεοφιλελεύθερη απανθρωπιά, σπέκουλα, φτηνός εντυπωσιασμός, ρατσισμός, αλητεία», άρθρο της ΕφΣΥΝ κατηγορεί την ATHENS VOICE γιατί δημοσίευσε το «πόθεν έσχες» της Κ. Κούνεβα.
Είναι αδύνατον να συνδυάσεις τη σφοδρότητα  της επίθεσης με την δημοσίευση της A.V. Η Α.V. δημοσίευσε το «πόθεν έσχες» της Κ.Κ. μαζί με δεκάδες άλλα «πόθεν έσχες» πολιτικών όπως έκαναν όλα τα Μέσα ενημέρωσης αυτές τις μέρες. Το έκανε μάλιστα χωρίς κανέναν απολύτως σχολιασμό. Υπενθύμισε τη φρικτή επίθεση εναντίον της και διευκρίνισε ότι τα δηλωθέντα ποσά προέρχονται από δωρεές.
Κάποια άλλα Μέσα ενημέρωσης έθεσαν και ερωτήματα, όπως κάνουν τα ΜΜΕ για όλους τους πολιτικούς. Και καλά κάνουν. Εμείς δεν το κάναμε. Γιατί πιστεύουμε ότι όταν έχεις μπροστά σου ένα δράμα όπως της Κούνεβα, κοιτάζεις παρακάτω, δεν παίρνεις εκεί το μικροσκόπιο.