Για να ξέρετε τι έρχεται στην επόμενη "ανακεφαλαιοποίηση" που θα χρειαστεί λόγω ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ...

Ντέισελμπλουμ για Monte dei Paschi: Πρώτα το bail-in και μετά η κρατική διάσωση...

Πρέπει πρώτα να εφαρμοστεί το bail-in (δηλαδή ΚΟΥΡΕΜΑ...) και μετά η Monte dei Paschi να λάβει την κρατική βοήθεια, υποστήριξε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντέισελμπλουμ, στο πλαίσιο των συζητήσεων για τη διάσωση της τρίτης μεγαλύτερης ιταλικής τράπεζας.

«Αυτοί είναι οι κανόνες» έσπευσε να προσθέσει ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Ο Τσίπρας σβήνει βιαστικά σύνθημα που έγραψε σε τοίχο του Μαξίμου!

Με την μπαντανόβουρτσα στο χέρι ο Αλέξης Τσίπρας βγήκε
από τα χαράματα στο κατώφλι του Μαξίμου για να σβήσει
το όνομα Σόιμπλε ώστε να μην υπάρξει καμιά παρεξήγηση
ότι εννοούσε τον γερμανό υπουργό Οικονομικών
«Πρόκειται περί παρεξήγησης» δήλωσε ο Πρωθυπουργός πριν σβήσει εσπευσμένα μια λέξη-μυστήριο από το γκράφιτι που φιλοτέχνησε ο ίδιος έξω από την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου...

Με ένα ρολό μπογιατζή βουτηγμένο σε σομόν μπογιά ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σήμερα το πρωί στο κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου προκειμένου να «διορθώσει» ένα σύνθημα που έγραψε ο ίδιος σε μια στιγμή παρόρμησης, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Κ. Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός της αιώνιας λιτότητας ...

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και κατηγορεί πως διχάζει συστηματικά τον ελληνικό λαό εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή τηλεόραση του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως ο πρωθυπουργός βάζει τη χώρα σε ένα φαύλο κύκλο ύφεσης και δρομολογεί καινούργια μέτρα περικόπτοντας παράλληλα συντάξεις ενώ αυξάνει και τους φόρους.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως τον πρωθυπουργό της αιώνιας λιτότητας, ο οποίος και έχει καταδικάσει τη χώρα σε φαύλο κύκλο εσωστρέφειας και οπισθοχώρησης. Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθυμίζει πως από την πρώτη στιγμή είχε καλέσει τον κ. Τσίπρα να κλείσει την αξιολόγηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον κατηγορεί πως έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στο εσωτερικό ακροατήριο παίρνει περισσότερα μέτρα, με περισσότερους φόρους και περικοπές σε συντάξεις.