Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Όχι δεν θα τα έβρισκαν οι ΣΥΧΑΝΕΛ μπροστά στον "κίνδυνο" Ευρωπαϊκή Ελλάδα ...

Είναι καλό παιδί ο Ηλίας Αλέξη και σε πάει ... 
Παρασκευόπουλος: Το πολιτικό σύστημα να στηρίξει την Χρυσή Αυγή...

Το τρίο Trash της πολιτικής τα βρίσκει μία ακόμα φορά...
ΣΥ(ριζα)ΧΑ(υγή)ΝΕΛ(ληνες) μαζί και αυτή τη φορά:)

Αν η Χρυσή Αυγή κάνει βήματα για εκδημοκρατισμό πρέπει να στηριχθεί από το πολιτικό σύστημα για να επέλθει η σύγκλιση, τονίζει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε μια συνέντευξή του στην «Βραδυνή της Κυριακής» η οποία αναμένεται να συζητηθεί πολύ δηλώνει χαρακτηριστικά:

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ ...

Ως γνωστόν προχθές το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα, στον Σόιμπλε και στην τρόικα εσωτερικού. Πέρυσι, ο Κατρούγκαλος καλούσε τους συνταξιούχους να διαδηλώσουν κατά της περικοπής των συντάξεων που ήταν βέβαια δικό του έργο.

Αναρωτιέται ο ανυποψίαστος πολίτης: «μας δουλεύουν; ή μήπως τα έχασαν εντελώς;» Οι Συριζαίοι μια χαρά είναι. Απλώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβεβαιώνουν την πάγια θέση τους πως το μνημόνιο το επέβαλαν στον ΣΥΡΙΖΑ οι δανειστές. Πως δεν αποτελεί ιδιοκτησία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ. Όπως υποστήριζαν, το πρωί της 13ης Ιουλίου 2015 είχε συντελεσθεί ένα πραξικόπημα με θύμα την ελληνική κυβέρνηση. Τον ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και οι καταστατικές αρχές του κόμματος. Τίποτα άλλο.