Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Άλλη μια παπάντζα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε...

Στο αρχείο «μπαίνουν» οι καταγγελίες του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη που περιλαμβάνονται στη μηνυτήρια αναφορά την οποία είχε καταθέσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το θέμα της DIGEA, καταλογίζοντας στα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων (ΕΕΤΤ), από το 2012 έως σήμερα σωρεία παρατυπιών και παράνομων ενεργειών στις διαδικασίες του διαγωνισμού για τη «χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής».

Πεδία μάχης τα ελληνικά νησιά ...

Άγριες νύχτες και μέρες περνούν τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, όπου πλέον οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι διπλάσιοι σε σχέση με την χωρητικότητά τους, με τους εγκλωβισμένους να μετατρέπουν πόλεις και χωριά σε πεδία μάχης.

Σπάνε βιτρίνες καταστημάτων, εκτοξεύουν βεγγαλικά προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, πετούν πέτρες σε πολίτες και διερχόμενα αυτοκίνητα, καταστρέφουν περιουσίες, καίνε τους καταυλισμούς.

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι εδώ και μήνες. Στη Μυτιλήνη, στη Χίο, στη Σάμο.

Στη Χίο έγιναν παρανάλωμα του πυρός ακόμη και οι τρεις οικίσκοι όπου λειτουργούσε το ιατρείο του καταυλισμού, η αποθήκη παραϊατρικών υλικών αλλά και ο χώρος διανομής των φαγητών.

Χωρίς την στήριξή τους ο Αλέξης θα είχε ήδη πάει σπίτι του!

Και ξαφνικά «ανακάλυψαν» ότι οι εκλογές θα κάνουν ζημιά στον τόπο. Μακάρι να έλεγαν τα ίδια τον Χειμώνα του 2014, όταν ο Τσίπρας δεν συναίνεσε για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας και προκάλεσε έτσι εκλογές. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας! Εκλογές ζήτησαν ο Κυριάκος και η Ν.Δ.. Δεν κατέβασαν στον δρόμο αγανακτισμένους, δεν γιαούρτωσαν κόσμο, δεν διέκοψαν παρελάσεις.

Τώρα μας λένε ότι δεν χρειάζονται εκλογές κι ότι αυτές θα κάνουν κακό στην χώρα! Δηλαδή, η χώρα, κατά την άποψή τους, πάει καλά και θα καταστραφεί αν τυχόν οδηγηθούμε σε εκλογές. Κατά την γνώμη τους, πάντα, δεν προκλήθηκε ζημιά από την βίαιη διακοπή της διακυβέρνησης Σαμαρά, από την εξάμηνη «διαπραγμάτευση» Βαρουφάκη, από το δημοψήφισμα της ντροπής και από τις νέες εκλογές που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά. Και θα προκληθεί «ζημιά» από τις εκλογές που ζητάει ο Κυριάκος! Κι επειδή δεν πρόκειται για ανόητους, είναι προφανές ότι αναζητούν επιχειρήματα για να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα.