Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Μαδούροι όλων των χωρών ενωθείτε!

Καθώς πολύς λόγος γίνεται πάλι τελευταία περί Βενεζουέλας - όπου πλέον λόγω του θηριώδους πληθωρισμού (500%) οι πολίτες μεταφέρουν τα χαρτονομίσματα με τα τσουβάλια και οι έμποροι τα ζυγίζουν γιατί αδυνατούν να τα μετρήσουν – ίσως έχει περάσει απαρατήρητη η επικείμενη συνάντηση του προέδρου Μαδούρο με την αντιπολίτευση.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου, καθώς ο Μαδούρο, για πρώτη φορά στριμωγμένος από μια εκτός ελέγχου κατάσταση,  δεσμεύτηκε για διεξαγωγή διαλόγου με την αντιπολίτευση, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μια εύκολη δουλειά ...

Μπράβο, ο κ. Τζανακόπουλος δείχνει να τα παίρνει γρήγορα τα γράμματα. Oταν τον ρώτησαν τι δουλειά είχε ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ της αντιπολίτευσης σε αποστολή στη Βενεζουέλα, παρέα με εκπροσώπους ιδιωτικών επιχειρήσεων, απάντησε πολύ εύλογα ότι η ΝΔ είναι το κόμμα της SIEMENS. Μπορώ να τον βοηθήσω κι εγώ λίγο, να έχει ένα μπούσουλα στις απαντήσεις του γιατί η αλλαγή έγινε απότομα και δεν πρόλαβε να του τα μάθει όλα η κυρία Γεροβασίλη.

Όταν μας ρωτάνε ποιος είναι ο κ. Αρτέμης Αρτεμίου που επισκέπτεται το Μαξίμου και αν αληθεύει ότι  βρίσκεται με τρείς εταιρείες στα Panama Papers, η απάντηση είναι «αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο κ. Σταύρος Παπασταύρου είναι και στη Λίστα Λαγκάρντ και παντού».