Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Η κυβέρνηση Τσίπρα V4 ...

Το νέο κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε στις 10 το βράδυ της Παρασκευής η τέως κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
Εκτός σχήματος έμειναν οι Νίκος Φίλης, Θοδωρής Δρίτσας, Αριστείδης Μπαλτάς, Νίκος Παρασκευόπουλος, Τρύφων Αλεξιάδης, Νίκος Ξυδάκης, Σία Αναγνωστοπούλου, Μάρκος Μπόλαρης, Δημήτρης Μάρδας, Θεοδόσης Πελεγρίνης, Θεοδώρα Τζάκρη.
Στο Εσωτερικών μετακινήθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης. Υπουργός Οικονομίας ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, στο Δικαιοσύνης ο Σταύρος Κοντονής, ενώ στο νεοσύστατο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής τοποθετήθηκε ο Νίκος Παππάς. Μεταξύ των νέων προσώπων οι Δημήτρης Τζανακόπουλος, Έφη Αχτσιόγλου.
Αύριο Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13.00 θα γίνει η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Η νέα σύνθεση της Κυβέρνησης

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή ο Ανδρέας Βγενόπουλος...

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ «σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στις 03.30 το πρωί απεβίωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέας Βγενόπουλος από καρδιακή ανακοπή».
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι με βαθιά οδύνη το Διοικητικό Συμβούλιο της Marfin Investment Group ΜΙΓ (MIG) ενημερώθηκε για τον θάνατο του ιδρυτή του Ομίλου Ανδρέα Βγενόπουλου.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν διακεκριμένος αθλητής ξιφασκίας, πρωταθλητής Ελλάδος με διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες και μέλος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς αγώνες του Μονάχου το 1972.