Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα 27 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη ...

27 χρόνια πέρασαν από το πρωί
της 26ης Σεπτεμβρίου 1989 ...
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα κείμενο για τη συμπλήρωση 27 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Η σκέψη μου, οι σκέψεις όλων μας, γυρίζουν σήμερα 27 χρόνια πίσω. Στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989, ημέρα Τρίτη.

Οι τρομοκράτες της “17 Νοέμβρη” - συνεχίζοντας τα αποτρόπαια εγκλήματά τους - δολοφονούν τον Παύλο Μπακογιάννη, την ώρα που φτάνει στο γραφείο του.

Για μια αριστερή ΥΕΝΕΔ ...

Εντάξει οι μισθοί δεν επιστρέφουν στην χρυσή δεκαετία του 2000. Η αγαπημένη μας ΕΡΤ ωστόσο κάνει ότι μπορεί για να αναβιώσει το γλυκό αμαρτωλό της παρελθόν: τον ένα μήνα ανακοινώνει ότι υπάρχει πλεονάζον προσωπικό που προβλέπεται να μεταταγεί σε άλλες υπηρεσίες του δημόσιου τομέα  και τον επόμενο μας πληροφορεί ότι προχωρά σε 55 προσλήψεις συμβασιούχων γιατί βέβαια δεν επαρκεί το προσωπικό!

Πάντα έτσι ήταν. Είχε διοικητικούς ων ουκ έστιν αριθμός αλλά ελάχιστους πτυχιούχους με αποτέλεσμα να ζητά εξωτερική βοήθεια για να συντάξει έναν ισολογισμό. Φυσικά πρέπει να πούμε  και το άλλο. Είχε χιλιάδες μόνιμους εργαζόμενους, την δουλειά όμως την έβγαζαν σε μεγάλο βαθμό οι έκτακτοι. Για να μην μιλήσουμε για τις σπατάλες, παρά την γενναία προσπάθεια που έγινε την περίοδο 2009-2012.