Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Η προσφυγική κρίση ως… μπίζνα!

Όπως όλοι έχουμε καταλάβει, η «εταιρία» υπό την επωνυμία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είδε από την αρχή την προσφυγική κρίση ως… μπίζνα και ευκαιρία!
Έχοντας μάλιστα ως δεδομένο το «ιδεολογικό» υπόβαθρο των ανοιχτών συνόρων και του μπάτε σκύλοι αλέστε, τα πράγματα διευκολύνθηκαν.
Από εκεί και πέρα, δεν χρειαζόταν να κάνουν και πολλά πράγματα: Άφησαν (και συνεχίζουν να αφήνουν) το πρόβλημα να διογκώνεται και μετά έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση να το παρουσιάσουν ως έκτακτη και υπερεπείγουσα κατάσταση.

Ποιος βαράει και έχει τόσο βαρύ χέρι…

Ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται ολομέτωπη επίθεση από οργανωμένα συμφέροντα που επιθυμούν την εκδίωξη της εθνοσωτήριας κυβέρνησής μας από την εξουσία. Ξένοι πράκτορες σε συνεργασία με τους ντόπιους λακέδες τους προσπαθούν να δημιουργήσουν καθημερινά ρήγματα στις σχέσεις του λαού με τους αγνούς αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Attica gate, Βοσκοτόπι TV, τα άθλια σενάρια των υπονομευτών.

Τι συνέβη στην Τράπεζα Αττικής; Τίποτα! Απλά έκαναν βόλτα τα αποθεματικά των μηχανικών σε ορισμένες κατασκευαστικές εταιρείες κόκκινης κομματικής απόχρωσης. Τι συνέβη με τον Καλογρίτσα; Τίποτα! Απλά οι σύντροφοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν έναν πανίσχυρο νέο εκδοτικό συγκρότημα. Κι επειδή οι εκδοτικές δουλειές είναι δύσκολες, είπαν να δώσουν και μερικά έργα στον κατασκευαστή Καλογρίτσα…