Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Με φαντεζί ντύσιμο στον γάμο της Κανά!

Τελευταίες πινελιές πριν την συνέντευξη στη ΔΕΘ...
Το διχαστικό σοκ που προκάλεσαν οι δηλώσεις Τσίπρα σχετικά με την ανεργία - που ο ίδιος προκαλεί στις επιχειρήσεις Τύπου στις οποίες ετοιμάζεται να ρίξει μαύρο - ήταν τόσο μεγάλο που υπερκάλυψε τα καινούργια ψέματά του και σ’ αυτήν τη ΔΕΘ.

Με αιχμή του δόρατος τα περίφημα 246 εκ. ευρώ τα οποία ΘΑ λάβει από τις «άδειες» των καναλιών – την ώρα, βέβαια, που θα υπάρξουν τριπλάσιες απώλειες από τον τζίρο αυτών στα οποία θα ρίξει μαύρο.

Και πού δεν θα τα διοχετεύσει αυτά τα χρήματα ο κ. Τσίπρας – στα σχολικά γεύματα, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, στις προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και γενικά προσωπικού για τα νοσοκομεία, σε ένα πρόγραμμα που προχείρως έφτιαξε για την επιστροφή των νέων οι οποίοι έχουν μεταναστεύσει.

Στον… γάμο της Κανά να έβγαζε λόγο ο κ. Τσίπρας (και όχι στην αγαπημένη του ΔΕΘ), τέτοιο πολλαπλασιασμό δεν θα μπορούσε να κάνει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει τον εχθρό: τους δημοσιογράφους...

Ο πολλά βαρύς Παύλος Πολάκης, θέλοντας να  εκθέσει την δημοσιογράφο του Αλφα κ. Τσικρίκα, που έκανε την γνωστή ερώτηση στον πρωθυπουργό, για το κλείσιμο των καναλιών, δημοσίευσε φωτογραφίες της (στις οποίες συνυπήρχε μαζί με άλλους κοινοβουλευτικούς συντάκτες), με πολιτικούς της ΝΔ, που είχαν ληφθεί σε κάποια γιορτή της Βουλής. Είναι από τις συνήθεις «οικογενειακές» φωτογραφίες που έχουν όλοι οι δημοσιογράφοι, σε κάποιες θεσμικού χαρακτήρα συγκεντρώσεις, και δη οι πολιτικοί και κοινοβουλευτικοί συντάκτες.