Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτο !!! Επίθεση Πολάκη στον Τσίπρα για φωτογραφία του με Μητσοτάκη ...

Ούτε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν φαίνεται να γλίτωσε από το πογκρόμ που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προκειμένου να δημοσιοποιήσει «ύποπτες» φωτογραφίες παραγόντων του δημόσιου βίου με τους εχθρούς της κυβέρνησης...

Με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει να στοχοποιεί όσους δεν υπηρετούν πιστά το ιδεώδες του «καραβανιού» και έρχονται σε επαφή με τα «σκυλιά» της αντίδρασης που ουρλιάζουν.

Ετσι μετά το ξεμπρόστιασμα της Ευαγγελίας Τσικρίκα που τα προηγούμενα χρόνια επιδιδόταν σε οργιώδεις διαπλεκόμενες φωτογραφίες με παράγοντες του διεφθαρμένου κατεστημένου μπήκε στο στόχαστρο του μεγάλου τιμωρού και εκδικητή του νεο-αυριανισμού και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας!

Δεν είναι ο πανικός ... Είναι ο διχασμός!

Στις πιο εφιαλτικές στιγμές της Ιστορίας μας, δηλαδή στις πιο διχαστικές και στις πιο εμφυλιοπολεμικές, παραπέμπει ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Τσίπρας επέλεξε να απαντήσει χθες στα δημοσιογραφικά ερωτήματα (κυρίως της Ευαγγελίας Τσικρίκα του «Άλφα») σχετικά με τον αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την περίφημη υπόθεση των «αδειών» των καναλιών και το επερχόμενο «μαύρο».

Πέρα από την ουσία, για την οποία έχουμε μιλήσει χιλιάδες φορές, δεν περιορίστηκε στα γνωστά (γελοία) επιχειρήματα.

Πήγε ακόμη πιο πέρα – ακόμη και από την γνωστή αντιδημοκρατική άποψη που είχε εκφράσει η κυβερνητική εκπρόσωπος περί του τι πρέπει να μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, υπενθυμίζοντας τις εποχές του γύψου.

Αλλαγή σημαίνει ρήξη με τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες...

Ο κρατικοδίαιτος καπιταλισμός δεν είναι κάτι που φύτρωσε ως ζιζάνιο στον πανέμορφο κήπο μας. Ο τρόπος με τον οποίο μοιράστηκε η αμερικανική βοήθεια αμέσως μετά τον Εμφύλιο ήταν η σπορά του διαβόλου. Την σκυτάλη πήρε στην συνέχεια ο Ανδρέας με τα νέα τζάκια. Το ζητούμενο σήμερα είναι μια νέα επιχειρηματικότητα...

Κι αυτή η νέα επιχειρηματική τάξη υπάρχει. Είναι μικρές και μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν καταφέρει να επιβιώσουν στον θάλαμο αερίων που λέγεται ελληνική αγορά. Από την μία είχαν να αντιμετωπίσουν ένα εχθρικό κράτος που έγινε περισσότερο επιθετικό τις συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης των τελευταίων επτά ετών! Κι από την άλλη τα ολιγοπώλια των εθνικών πρωταθλητών, τα οποία στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν τα προνόμιά τους νόθευαν  τις συνθήκες του ελεύθερου ανταγωνισμού.