Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ορντέβρ για τον νέο σανό Σαλονίκης η σύναξη του Νότου...

Το 2014 το περίφημο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» έφθανε και περίσσευε.

Με 12 δις στην… «τσέπη» που ο κ. Τσίπρας θα έπαιρνε άνετα και χαλαρά από το ΤΧΣ, με τον ΕΝΦΙΑ… «καταργημένο», την 13η σύνταξη… «απολύτως βέβαιη», τον κατώτατο μισθό στα… 751 ευρώ, τις… 300.000 νέες θέσεις εργασίας στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ορίζοντα, όλα φάνταζαν ρόδινα.

Γιατί όχι; Οι κύριοι αυτοί, οι σκαπανείς του ψεύδους και της συκοφαντίας, αρμένιζαν στον δρόμο της εξαπάτησης του λαού με φουσκωμένα ψέματα τα πανιά τους.

Δ. Στούμπος (Αυγή): Με την «βοήθεια» του ΣΥΡΙΖΑ πήρε η εφημερίδα δάνειο ...

Την ώρα που η διαφημιστική δαπάνη στα ΜΜΕ κατακρημνιζόταν η «Αυγή» ανέβαζε κατακόρυφα τα έσοδά της, φθάνοντας και το 1 εκατομμύριο ευρώ, με κυκλοφορία μόλις 1500 φύλλα! Αυτό αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της ακρόασής του από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας, Δημήτρης Στούμπος. Για του λόγου του αληθές ο κ. Στούμπος ομολόγησε ότι  πριν από οκτώ-εννιά χρόνια είχαν έσοδα από διαφήμιση που έφθαναν τα 200 με 250 χιλιάδες ευρώ. Εν μέσω κρίσης, όπως είπε, ανέβηκε στα 400 με 500 χιλιάδες ευρώ για να φτάσει το 2015 να βάζει στο ταμείο 1 εκατομμύριο ευρώ!