Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Αέρας κοπανιστός πάλι από τον Τσίπρα στη ΔΕΘ ...

Όσο και αν ιδρώσει... 
Ο Α. Τσίπρας ετοιμάζεται για μια τρίτη «άνοδο» στη Θεσσαλονίκη. Αλλά και μια τρίτη… κάθοδο στο πηγάδι του ψεύδους.

Πολλοί μέχρι την περασμένη εβδομάδα αναρωτιόνταν ποιο θα είναι το επόμενο μεγάλο θεσσαλονικιώτικο ψέμα του.

Και η αλήθεια είναι πως είχε στριμωχτεί και ο ίδιος.

Δύο μνημόνια έχει υπογράψει, τι να βρει να τάξει;

Και όμως! Αποδεικνύεται πως το πηγάδι των ψεμάτων του είναι απύθμενο.

Στην Ελλάδα των ΚΑΜΜΕΝΩΝ Ελλήνων(;) έγινε και αυτό: Αναγνώρισε τα διαβατηρία με τη σφραγίδα της «Μακεδονίας» η χώρα μας...

Αλλαγή της στάσης της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Σκοπίων μαρτυρά το σφράγισμα διαβατηρίων τρίτων χωρών που φέρουν και τη σφραγίδα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας και αποφασίστηκε πριν από μερικές ημέρες παρά την αντίθετη μέχρι τώρα πρακτική.

Σύμφωνα με κατεπείγον έγγραφο, περιορισμένης χρήσης, που στάλθηκε στις 22 Αυγούστου απο τον κλάδο προστασίας συνόρων του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και κοινοποιήθηκε μέσω του δικτύου POL στην υπηρεσία Ελέγχων διαβατηρίων οι αστυνομικοί θα πρέπει να θεωρούν διαβατήρια πολιτών τρίτων χωρών τα οποία φέρουν την σφραγίδα των αρχών της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Κανάλια: Ο πανωλεθρίαμβος της κυβέρνησης...

Αυτή η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει να πανηγυρίζει εκ των προτέρων για όλες τις κινήσεις της: το asset ονόματι Βαρουφάκης, το αντιμνημονιακό της μνημόνιο, το υπερταμείο, την υπερφορολόγηση και το κοινωνικά δίκαιο κόψιμο συντάξεων. Ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, ότι θα πανηγυρίσει και για τις τηλεοπτικές άδειες, ό,τι και αν συνέβαινε.

Αλλά για ποιους λόγους πανηγυρίζει;