Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΔΡΑΣΗ : ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει φτώχεια, μιζέρια και δυστυχία ...

Τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αποπληθωρισμός (-1,0%), ύφεση (-0,9%), ανεργία (23,5%), μείωση εξαγωγών αγαθών και υπηρεσιών (-10%), μείωση λιανικού εμπορίου (-6%), μείωση οικοδομικής δραστηριότητας (-39%), πτώση του μέσου μισθού των νέων θέσεων απασχόλησης κάτω από τα 500 ευρώ, δείχνουν ότι η ελληνική οικονομία είναι δεμένη με αλυσίδες στον πάτο του πηγαδιού. Με οποιαδήποτε λογική κυβέρνηση μετά από επτά χρόνια ύφεσης οι αυτόματοι σταθεροποιητές  (τα ελατήρια) της οικονομίας και μόνο θα έπρεπε να είχαν εκτινάξει την οικονομία προς τα πάνω. Κι όμως η οικονομία δεν δείχνει κανένα σημάδι σοβαρής ανάκαμψης.

Ενα πρωινοοοοοό, οι καναλάρχες…

Βλέμμα αγνό , καθαρό ... 
Είναι ένα στιγμιότυπο κωμικής ανθολογίας. Είναι 9.54 π.μ. Εχει περάσει σχεδόν μια ώρα από την προσέλευση – το λες και παρέλαση – των υποψηφίων παικτών της αδειοδότησης όταν τρία μαύρα αυτοκίνητα εμφανίζονται βιαστικά από τη γωνία, στρίβουν στην οδό Αλ. Πάντου και σταματούν μπροστά στο φυλάκιο της Γενικής Γραμματείας Τύπου.

Οι δημοσιογράφοι, έμπειροι σε τέτοιου είδους σκηνοθεσίες αντιλαμβάνονται αμέσως το μήνυμα: «Ο Παππάς;» ψιθυρίζουν μεταξύ τους. «Ο Παππάς!» επιβεβαιώνουν (πάντα μεταξύ τους) και αρχίζουν να κινούνται με ταχύτητα αθλητή του βάδην από το απέναντι καφέ προς τον υπουργό Επικρατείας.

Η Δικαιοσύνη αποφάσισε: Ο Σώρρας τα έχει τα λεφτά!

Κι εγώ θέλω να αγοράσω το Mega!

Δεν πιστεύετε ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει 600 δισεκατομμύρια ευρώ. Το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε το 2013 ότι τα… λεφτά υπάρχουν, αφού έκρινε ότι δεν απέδειξε κάποιος ότι… δεν υπάρχουν. Είναι οριστικό και με την βούλα της Δικαιοσύνης: Ποιος Γκέιτς, ποιος Σόρος;  Ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο νέος μεγιστάνας και θέλει να μας σώσει.