Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών για το συμβάν της Αίγινας...

Άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών των επιβαινόντων στο ταχύπλοο σκάφος στην Αίγινα ζητά ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ενώ σημειώνει ότι πρέπει «να μάθουμε τι έγινε και να αποδοθεί δικαιοσύνη» καθώς «οι φημολογίες δεν μπορούν να καλύπτουν την αλήθεια».

Αναλυτικά η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού:
Δύο μέρες μετά το «έγκλημα στην Αίγινα» τα ερωτήματα, αντί να λιγοστεύουν πληθαίνουν. Συνοδεύονται μάλιστα από οργιώδεις φημολογίες για το ποιος ήταν ο καπετάνιος και ποιοι οι συνεπιβάτες του. Μια είναι η λύση για να μάθουμε την αλήθεια:

Ο Μοσκοβισί δίνει ανοιχτά τους ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΕΣ της κυβέρνησης της #proti_fora_aristera ...

«Επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης και μόνο η αύξηση στον Ειδικό Φόρο Καταλάνωσης στο κρασί».

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με ερώτησή του στην Ευρωπαική Επιτροπή είχε ζητήσει να πληροφορηθεί αν η αύξηση του Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο κρασί αποτελεί ως μέρος της δέσμευσης της ελληνικής κυβέρνησης στο πλαίσιο του προγράμματος του Ευρωπαικού Μηχανισμού Σταθερότητας. Μία αύξηση που έχει οδηγήσει σε απόγνωση πολλές οινοποιητικές επιχειρήσεις καθώς σε πολλές περιπτώσεις ανεστάλησαν ή ματαιώθηκαν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.

Η επιστροφή στον λαϊκισμό δείχνει κάλπες!

Για ποιες αυταπάτες μιλάνε; Την ώρα που καταρρέουν στις δημοσκοπήσεις και βλέπουν το τέλος να έρχεται, θυμούνται και πάλι όσα έλεγαν στην εποχή της… αυταπάτης: Σεισάχθεια, διεκδίκηση πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία και άλλα σχετικά. Είναι ξεκάθαρο ότι μέρα με την ημέρα το σενάριο των εκλογών κερδίζει έδαφος.

Αυτό που συμβαίνει είναι η καλύτερη απάντηση προς όσους πίστεψαν (εντός και εκτός συνόρων) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε στροφή στον ρεαλισμό, μόνο και μόνο επειδή ψήφισε το χειρότερο μνημόνιο που έχει ποτέ ψηφιστεί. Λάθος! Στην ανάγκη τους να κρατηθούν στην εξουσία θα κάνουν τα πάντα. Θα χρησιμοποιήσουν κάθε όπλο που διαθέτουν. Πολύ περισσότερο το όπλο του λαϊκισμού, την χρήση του οποίου γνωρίζουν όσο λίγοι στην Ελλάδα.