Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

"Πληρωμένη" απάντηση του Πύρρου Δήμα στη λάσπη της "Αυγής" ....

Με εξώδικο «απάντησε» ο Πύρρος Δήμας σε "απαξιωτικό, μειωτικό και προσβλητικό" -όπως αναφέρει ο ίδιος-  άρθρο της «Αυγής» το οποίο δημοσιεύθηκε προ ημερών στην εφημερίδα. 

Με τίτλο: «Πρωταθλητισμός χωρίς αθλητισμό» που αναφερόταν στην άρση βαρών, ο δημοσιογράφος εξαπέλυε επίθεση προσωπικά στον Ολυμπιονίκη λέγοντας: «Άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας; Διότι έτσι δεν αγωνίζεσαι για την τιμή της πατρίδος και τη δόξα του αθλητισμού, αλλά για την τιμή της πατρίδος σου, από τα παχυλά πριμ και τα άλλα ευεργετήματα των αργομισθιών».

Ο ψυχαναγκασμός των πρωθυπουργών και η ΔΕΘ ...

Εδώ και πολλές δεκαετίες η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης  θεωρείται το γεγονός που δίνει στην εκάστοτε κυβέρνηση  την ευκαιρία να παρουσιάσει τα επιτεύγματα της και τους μελλοντικούς στόχους της. Αν κοιτάξουμε ψύχραιμα, σε βάθος χρόνου, τις πρωθυπουργικές ομιλίες θα διαπιστώσουμε πως ουσιαστικά οι περισσότερες θα μπορούσαν να εκφωνηθούν και οποιαδήποτε άλλη χρονιά χωρίς να γίνει αντιληπτό αυτό. Γιατί σχεδόν όλες είχαν ένα γενικό πλαίσιο, με κοινότοπες αναφορές και εξαγγελίες μακρόπνοων στόχων.