Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Αρχαιολογικός χώρος σχεδόν όλο το Ελληνικό !!!

Στη φωτό οι αρχαίες κατασκευές των Ολυμπιακάριων προγόνων μας ...
Αρχαιολογικό χώρο σκοπεύει να κηρύξει το υπουργείο Πολιτισμού το σύνολο σχεδόν της προς παραχώρηση έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.
Σύμφωνα με αποκαλυτπικό δημοσίευμα της Καθημερινής απειλείται να τιναχθεί έτσι στον αέρα μια παραχώρηση που έχει μάλιστα συμβατικά ολοκληρωθεί και βρίσκεται στη διαδικασία σύνταξης του κυρωτικού νόμου προκειμένου αυτός να ψηφισθεί από τη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι η ολοκλήρωση παραχώρησης του Ελληνικού αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση και ότι η καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση των προαπαιτουμένων είναι η 16η Νοεμβρίου του 2016.

Τώρα, σύμφωνα με επιστολή της γενικής διεύθυνσης αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς του υπουργείου, με την ένδειξη εξαιρετικά επείγουσα, η οποία απευθύνεται προς όλα τα αρμόδια υπουργεία και κοινοποιείται μεταξύ άλλων και στο ΤΑΙΠΕΔ, τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας και την υπό παραχώρηση Ελληνικό Α.Ε., οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου ενημερώνουν πως «πρόκειται να κινήσουν τη διαδικασία οριοθέτησης αρχαιολογικού χώρου σε περιοχή που εκτείνεται στους Δήμους Αλίμου και Ελληνικού – Αργυρούπολης».

Εντός 2 μηνών

Γαλλία : 13 Νεκροί από φωτιά (μετά από έκρηξη...) σε μπάρ...

Ώς είναι λογικό και αναμενόμενο οι σκέψεις των Γάλλων οδηγούν σε πονηρές σκέψεις...

Οι Γάλλοι θα περιμένουν πλέον την επίσημη ανακοίνωση για το αν η έκρηξη οφείλεται σε ατύχημα η αν συνεχίζονται οι ισλαμοφασιστικές επιθέσεις στην χώρα...

"Δεκατρία άτομα σκοτώθηκαν χθες βράδυ στη Γαλλία, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε μπαρ της πόλης Ρουέν, στη Νορμανδία.

Τα περισσότερα θύματα ήταν νεαρής ηλικίας, τα οποία βρίσκονταν στο συγκεκριμένο κατάστημα, λόγω ενός πάρτι γενεθλίων.Η φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.