Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Όχι δεν είναι πλάκα ούτε τρολλάρισμα... Είναι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υπουργού !!!

Ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετεγκατάστασης, εξέδωσε σήμερα (29/7), την παρακάτω εκτενή ανακοίνωση:

«Αισθάνομαι την ανάγκη εκ μέρους της Κυβέρνησης, να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσοι συνετέλεσαν στην ομαλή ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης των προσφύγων και μεταναστών, από το λιμάνι του Πειραιά σε δομές φιλοξενίας, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Κυρίως, όμως, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες και όλους, φορείς και πρόσωπα, που συνετέλεσαν με αυτοθυσία πολλές φορές, αλλά και με επαγγελματισμό, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με σεβασμό στη νομιμότητα, αλλά και με πρόταγμα τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη, στην επίτευξη ενός πραγματικού άθλου. Τη διαμονή, τη σίτιση, την περίθαλψη, την παροχή ασφάλειας, την αρωγή επί έξι ολόκληρους μήνες, σε χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, που όλο αυτό το διάστημα φιλοξενήθηκαν στο λιμάνι.

Ο Αλ διάλεξε λάθος εποχή και λάθος χώρα!

Όποιος έχει τα περισσότερα χρήματα έχει και μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει τηλεοπτική άδεια. Αυτή ναι! Είναι μία αριστερή άποψη για τα πράγματα. Ο Αλ Καπόνε έζησε σίγουρα σε λάθος εποχή και σε λάθος χώρα. Αν ζούσε στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να γίνει ο άρχοντας της ενημέρωσης. Της ψυχαγωγίας ήταν έτσι ή αλλιώς…

Ταξιδεύοντας σε μία θάλασσα από ψέματα, ο κόσμος μας σίγουρα δεν θα γίνει καλύτερος. Το τηλεοπτικό προϊόν είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση και γι’ αυτό υπάρχει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Μπορεί να μην λειτουργεί σωστά, μπορεί να μην αποδίδει τα αναμενόμενα, αλλά η ουσιαστική του κατάργηση (όπως συνέβη στην πράξη με τον περίφημο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών) δεν ήταν η λύση.

Μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό Παππά συμμετέχουν οι παλαιοί ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών και ορισμένοι (λίγοι) νέοι παίκτες στο παιγνίδι, η παρουσία των οποίων δεν προσδίδει και κάποια σοβαρή προοπτική αναβάθμισης του προϊόντος. Αυτός είναι και ο λόγος που ο κ. Παππάς άφησε την επιχειρηματολογία του παρελθόντος και επικεντρώνεται πλέον στις δηλώσεις του μόνο στο τίμημα.