Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Το αστείο της ημέρας από τον Ευκλ. Τσακαλώτο: Εφικτό να βγούμε στις αγορές το καλοκαίρι του 2017 !!!

Ρεαλιστικούς χαρακτηρίζει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων μέχρι το 2018, ενώ εκτιμά πως είναι «εφικτό το καλοκαίρι του 2017 να βγούμε στις αγορές»,
«Θέλουμε να φτάσουμε σε ένα μεσομακροπρόθεσμο πλεόνασμα κάτω από το 3.5%. Το πώς θα φτάσουμε είναι θέμα της διαπραγμάτευσης», αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Ο ΥΠΟΙΚ υπεραμύνεται της ύπαρξης plan B τονίζοντας: «Φανταστείτε ο Κάμερον, ή ο Οσμπορν, ο υπουργός Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου ή ακόμη ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας, να μην είχε σχέδιο έκτακτης ανάγκης για το Brexit, επειδή όλοι τους υποστήριζαν την παραμονή. Να είστε σίγουροι ότι σε αυτή την περίπτωση το αποτέλεσμα θα ήταν ένα καταστροφικό ντόμινο, όχι μόνο για την οικονομία της Αγγλίας αλλά για ολόκληρη την Ευρωζώνη».

Θα την πάρουμε την Πόλη, Βλαδίμηρε;

Η ρωσική αρκούδα θα βρυχηθεί και η τουρκιά θα σπεύσει να εξαφανιστεί από τον φόβο της! Θα χαθεί στα βάθη της Ανατολής κι έτσι  θα ελευθερωθεί η Πόλη. Θα επιστρέψουμε θριαμβευτές να ψάλουμε μαζί με τον Βλαδίμηρο στην Αγιά Σοφιά "τη Υπερμάχω". Λευκά άλογα, γαλόνια και μαύρα ράσα να βαπτίζουν όσους ξεχάστηκαν και έμειναν πίσω…

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία έχουν εκθέσει ελαφρώς τους Πουτινόφιλους, οι οποίοι περίμεναν πως και πως ότι από θέρος σε θέρος ο ηγέτης της καρδιάς τους, ο σατράπης πασών των Ρωσιών, θα ξεκινούσε πόλεμο με τον Σουλτάνο Ερντογάν. Πρόκειται για έναν καθαρά ελληνικό τρόπο σκέψης: Επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας την δουλειά, κάποιος άλλος θα πρέπει να βρεθεί για να την κάνει. Και ποιος είναι αυτός ο άλλος; Το ξανθό γένος και ο ηγέτης αυτού, ο Βλαδίμηρος Πούτιν.