Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ο Γκαλμπρέιθ σε ρόλο... Λόρδου Μπάιρον!

«Καλώς όρισες στη μαρτυρική αρένα», είναι ο τίτλος του βιβλίου του Αμερικανού καθηγητή οικονομικών Τζέιμς Κένεθ Γκαλμπρέιθ.
Τα όσα διαλαμβάνει το βιβλίο είναι γνωστά εδώ και έναν ακριβώς χρόνο, όταν αποκαλύφθηκε το Σχέδιο που ετοίμαζε ο Βαρουφάκης, με συντονιστή τον Γκαλμπρέιθ και κατ’ εντολή του Τσίπρα (όλα αυτά έχουν ομολογηθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο, όχι μόνο με δηλώσεις και συνεντεύξεις των εμπλεκομένων, αλλά και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής).
Οι πρωταγωνιστές αυτής της υπόθεσης υποχρεώθηκαν πέρσι τέτοιον καιρό να πουν τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πέφτουν συνεχώς σε αντιφάσεις, αποδεικνύοντας ότι πάντα η διόρθωση είναι χειροτέρα του λάθους.

Η απορία φοιτητών Erasmus ...

Πήραν ένα μικρό δωράκι (ρεφενέ...) και το πήγαν στο γραφείο Erasmus ...

Χαιρέτησαν στεναχωρημένοι που έφευγαν από την Ελλάδα μετά από τόσο καιρό...

Εδώ , κατά δήλωσή τους, πέρασαν την ωραιότερη περίοδο της φοιτητικής τους ζωής και γνώρισαν την υπέροχη άνοιξη και μεγάλο μέρος του ηλιόλουστου Ελληνικού καλοκαιριού.

Θα στείλουμε και άλλους έλεγαν , είναι καταπληκτική η εμπειρία στην Ελλάδα!
Αυτό θα πείτε είναι κάτι κοινότυπο πλέον.
Οι φοιτητές που έρχονται στην Ελλάδα περνάνε ΚΑΛΑ και το δηλώνουν φωναχτά.
Όμως οι συγκεκριμένοι φοιτητές είχαν καταγωγή από χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ και δεν μπορούσαν να μην πούν την απορία τους την ημέρα που έφευγαν.

Με όλο το θάρρος μπορείτε να μας εξηγήσετε :

Success Story τύπου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ : 18.500 επιχειρήσεις κατέβασαν ρολά στο πρώτο εξάμηνο ...

Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει ξανά φέτος το φαινόμενο των λουκέτων στην ελληνική αγορά που ειδικά για τις μικρότερες επιχειρήσεις εξελίσσεται σε επιδημία με πάνω από 100 εταιρείες να κατεβάζουν οριστικά κάθε μέρα τα ρολά τους.

 Από τις αρχές του χρόνου μέχρι και χθες 7 Ιουλίου είχαν κλείσει συνολικά 18.472 επιχειρήσεις σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία διαγραφών από τη βάση δεδομένων του Γενικού Εμπορικού Μητρώου, ρυθμοί που είναι οι υψηλότεροι από το 2012 που υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, και αν διατηρηθούν αναμένεται να οδηγήσουν σε ρεκόρ τουλάχιστον 40.000 λουκέτων μέχρι το τέλος του έτους.