Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Μας τρέλαναν στα συνέδρια, αλλά τα μουσεία μας σε κάθετη πτώση ...

Ειλικρινά αναρωτιέται κανείς τι νόημα έχουν όλα αυτά τα συνέδρια και οι ομιλίες για ανάπτυξη των τελευταίων ημερών, όταν η χώρα δεν μπορεί να «πουλήσει» το μόνο το οποίο διαθέτει στα σίγουρα.

Την ώρα που ακούγαμε διάφορες πομφόλυγες, μόλις είχε ανακοινωθεί, στις 15 Ιουνίου, από την ΕΛΣΤΑΤ, ότι τον Φεβρουάριο (2016) καταγράφηκε μείωση 1,5% στον αριθμό των επισκεπτών των μουσείων και αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 21,4%. Αποτέλεσμα: Οι εισπράξεις παρουσίασαν μείωση 11,2%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015.

Ημερολόγιο πλοίου : Πόλεμος!

Ημέρα 247η. Ημερολόγιο πλοίου. Σήμερα οι Παπάδες και οι Λαζαρήδηδες πρέπει να είναι απασχολημένοι. Εδώ και μερικά μίλια ούτε ένα δυσφημιστικό δημοσίευμα, ούτε ένας λίβελος. Είναι φυσικό το liberal.gr να ενοχλεί, όπως ενοχλεί κι όλα τα παιδιά του κομματικού σωλήνα. Δεχόμαστε καθημερινά πυρά από δεξιά και αριστερά. Κι αυτά είναι τα παράσημά μας.

Βγήκαμε στον αέρα στις 2 Νοεμβρίου. Στις 3 Νοεμβρίου η Αυγή, το επίσημο όργανο του καθεστώτος, μας έκανε την τιμή να έχει στην έντυπη έκδοσή του τρεις αναφορές σε τρία διαφορετικά ρεπορτάζ του. Μεγάλη η χάρη μας!