Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Δεν άντεξε την χρεοκοπία... Αυτοκτόνησε ο Κυριάκος Μαμιδάκης της Jet Oil !

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στον Διόνυσο ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Jet Oil Κυριάκος Μαμιδάκης και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αυτοκτονία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον 84χρονο βρήκε ο γαμπρός του στις 14.00, ενώ δίπλα του υπήρχε όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών είχε καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα και είχε τεθεί σε καθεστώς προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές της, μετά από  αίτηση που υπέβαλε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, η οριστική εκδίκαση της οποίας έχει οριστεί για την 1η Νοεμβρίου.
Η Jet Oil ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’60 από τους αδερφούς Κυριάκο, Γιώργο και Νίκο Μαμιδάκη, με σκοπό την αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία πετρελαιοειδών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Το Κράτος (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) έγινε (ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ) Συνεταίρος στους μισθούς ...

... στα 100 ευρώ παίρνει τα 57!!!
Πρώτη μακράν όλων είναι η Ελλάδα στις κρατήσεις από φόρους και εισφορές, τόσο μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης όσο των χωρών μελών του ΟΟΣΑ.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του ΟΟΣΑ που δημοσιεύει η "Καθημερινή της Κυριακής" για κάθε 100 ευρώ μισθού οι κρατήσεις μπορεί να φτάσουν και τα 57 ευρώ!, δηλαδή το κράτος μπαίνει συνεταίρος στο μισθό του κάθε εργαζόμενου και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις και με ποσοστό μεγαλύτερο του 50%.

Επιστολή – κόλαφος από Κομισιόν για το ραδιοτηλεοπτικό πεδίο...

Επιστολή - έγκληση προς την ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τους νομικούς χειρισμούς των Ν. Παππά και Χρ. Σπίρτζη για χειραγώγηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και τη διαχείριση του τηλεοπτικού φάσματος απέστειλε ο αρμόδιος κοινοτικός Επίτροπος Γκ. Έντινκερ.
Η επιστολή, που αποκαλύπτει η «Κ», θέτει ουσιαστικά την Ελλάδα στον προθάλαμο της παραπομπής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ενώ θεωρείται ενδεικτική προθέσεων της Κομισιόν και για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.