Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Χείμαρρος ο Τζήμερος , απαντά στους επικριτές του ...

Ο Θάνος Τζήμερος, απαντά στη θύελλα αντιδράσεων...

Η νέα ανάρτηση Τζήμερου:

Για να έχετε όλη την πληροφορία μαζεμένη: οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

«Η αυτοταπείνωση και ο εξευτελισμός συντελείται ενίοτε και υπό το μανδύα της ελευθερίας του λόγου. Η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποινη πράξη-διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια.
Η χρήση του ονόματος του Παύλου Φύσσα και της μητέρας του Μάγδας, γίνεται σε μία προκλητική προσπάθεια να αποκτήσει ο υβριστής τους υπόσταση. Μην έχοντας κανένα άλλο τρόπο να έλθει στην επικαιρότητα, προσπαθεί ανεπιτυχώς να εξισώσει τον θύτη με το θύμα. Εσκεμμένα δε, παραλείπει -σε μία αποτυχημένη προσπάθεια marketing του εαυτού του- να αναφέρει ποίοι εκπαίδευσαν και όπλισαν το χέρι του δολοφόνου.»

Να απαντήσω λοιπόν στους δικηγόρους της οικογένειας, γιατί φαίνεται ότι ο λειτουργικός αναλφαβητισμός έχει χτυπήσει κόκκινο:

Οι λαγοί του Τσίπρα ...

Κοιτάζοντας τα πράγματα από κάποια χρονική απόσταση, μπορούμε πλέον να πούμε ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Πολάκης, ούτε κανένας άλλος από τους κυβερνητικούς που προκαλούν με τις δηλώσεις και τις απόψεις τους.

Αν ο οποιοσδήποτε Πολάκης αποτελούσε πρόβλημα, τότε θα είχε απομακρυνθεί από τον κ. Τσίπρα από την πρώτη στιγμή.

Πίσω από τον κάθε Πολάκη, λοιπόν, δεν βρίσκεται παρά ο ίδιος ο κ. Τσίπρας – διότι ως γνωστόν ο πρωθυπουργός διορίζει και απολύει τους υπουργούς του.

Όπως φαίνεται, όμως, ο κ. Τσίπρας δεν έχει διορίσει υπουργούς, αλλά «λαγούς», που αναλαμβάνουν να πουν όσα δεν μπορεί να πει ο ίδιος.

#BRExit : Η Ε.Ε δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται...

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ θα δεχτεί σήμερα στις Βρυξέλλες την πρωθυπουργό της Σκωτίας  Νίκολα Στέρτζον ...

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στην Επιτροπή στις 17.00 τοπική ώρα (18.00 ώρα Ελλάδας)...

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς (μέσω Twitter) ανακοίνωσε ότι η κ.Στέρτζον  θα υποστηρίξει τη θέση της Σκωτίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρά το #Brexit  ...

Κωνσταντινούπολη: Τουλάχιστον 35 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από διπλή επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ ...

Τουλάχιστον 35 είναι οι νεκροί από τη διπλή επίθεση που πραγματοποίησαν δύο βομβιστές αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσνταντινούπολης το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με Τούρκο αξιωματούχο.

Οι ύποπτοι πυροδότησαν τα εκρηκτικά πριν περάσουν από τον έλεγχο στο μηχάνημα x- ray του αεροδρομίου, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες Σύγχυση επικρατεί τόσο για τον αριθμό των εκρήξεων όσο και για τα θύματα. Δύο ή τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν και πρόκειται για επιχείρηση αυτοκτονίας.