Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή ...

«​​Μια κακή ημέρα για την Ευρώπη» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στο βρετανικό δημοψήφισμα ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, αλλά θα αποδειχθεί πολύ χειρότερη για την Ελλάδα. Οταν κάποιος είναι στην εντατική, το τελευταίο που χρειάζεται είναι ένα σεισμό κάτω από το νοσοκομείο. Φυσικά δεν θα καταρρεύσει ο κόσμος και μαζί η Ελλάδα, επειδή το 52% των Βρετανών αποφάσισε την αποχώρηση, αλλά η ενδιάμεση αναταραχή στην παγκόσμια οικονομία θα πλήξει περισσότερο την ελληνική οικονομία, που χρειάζεται ηρεμία για να αναρρώσει.

Ν. Στέρτζον: Το Ηνωμένο Βασίλειο του 2014 δεν υφίσταται πλέον...

"Το Ηνωμένο Βασίλειο στο οποίο η Σκωτία ψήφισε να παραμείνει το 2014, δεν υφίσταται πλέον", δήλωσε σήμερα η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον, υπογραμμίζοντας πως ένα νέο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία είναι "πολύ πιθανό" τώρα που οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ της εξόδου τους από την ΕΕ.

Η σκωτσέζα πρωθυπουργός τόνισε ότι αποτελεί ευθύνη της να διαπραγματευθεί με την ΕΕ για να προσπαθήσει να προστατεύσει τα συμφέροντα της Σκωτίας, η οποία ψήφισε υπέρ της παραμονής στην ΕΕ.

Αυτή είναι η ...αριστερή (ΠΑΡΑ)πληροφόρηση από την ακριβοπληρωμένη ΣΥΡΙΖ-ΕΡΤ...

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ ρωτάει τον Μάρδα υπουργό τι θα γίνει τώρα που η Αγγλία επιστρέφει στην Στερλίνα...

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που "ενημερώνουν" τον λαό για την Ευρωζώνη , το Eurogroup , την Ε.Ε τις πολιτικές και την καθημερινότητα ώστε να μπορεί να επιλέξει "ελεύθερα"...

Δείτε το Video...