Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Το ανώτατο στάδιο του εμπαιγμού και τα βαφτίσια της αριστεράς!

Ο κυνισμός με τον οποίο τα κυβερνητικά στελέχη αναφέρονται στον ελληνικό λαό και στις επιλογές του, μόνο στη Βενεζουέλα του Τσάβες και του Μαδούρο μπορεί να βρει όμοιό του.
Πλέον έχουν περάσει σε ανώτατο στάδιο εμπαιγμού, στην ουσία τον ειρωνεύονται, του λένε κατάμουτρα «ήθελές τα, έπαθές τα», μετατρέπουν το λάθος σε δήθεν συνειδητή επιλογή, στην πραγματικότητα λένε του λαού «μας ψήφισες; Κακό του κεφαλιού σου. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Αφρίζει ξαφρίζει θα το πιείς»!
Συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν το ίδιο παραμύθι: Ότι ο λαός τους ψήφισε ξανά και ξανά όχι επειδή του είπαν αισχρά και ελεεινά ψέματα, αλλά επειδή είδε σ’ αυτούς τους μεγάλους διαπραγματευτές και τους σπουδαίους κυβερνήτες.
Και ότι τον Σεπτέμβριο τους ξαναψήφισαν γνωρίζοντας την συμφωνία του καλοκαιριού, έχοντας υπόψη τους όλα τα στοιχεία και το σύνολο του περιεχομένου της.

Καμπανάκι ΤτΕ για «σαλπάρισμα» ναυτιλιακών από την Ελλάδα ...

Ανησυχητικές είναι οι προειδοποιήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος για τον κίνδυνο φυγής ναυτιλιακών εταιρειών από την Ελλάδα μετά τις πρώτες διαπιστώσεις ότι ήδη ο κλάδος μεταφέρει σωρηδόν τα κεφάλαια του στο εξωτερικό εξαιτίας των capital controls.
Στην έκθεσή της για την ελληνική οικονομία, η ΤτΕ εκτιμά σε 3 δισ. ευρώ ή 1,7% του ΑΕΠ τη μείωση των καθαρών εισπράξεων από το διαμετακομιστικό εμπόριο των θαλάσσιων μεταφορών, αποδίδοντας τη μεγάλη υποχώρηση στο γεγονός πως οι ναυτιλιακές εταιρείες αποφεύγουν πλέον να εισαγάγουν έσοδα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, προκειμένου να ξεπεράσουν τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν μέσω της τραπεζικής αργίας και των capital controls στη διαχείριση των κεφαλαίων τους.

Αφού οι #παραιτηθειτε αποχώρησαν πιο ήσυχα από κονσέρτο πιάνου ...

Απογοητευμένοι από τους ξενερουά "διαμαρτυρόμενους εχθρούς της χώρας" οι κάτοικοι του κράτους Εξαρχειστάν αποφάσισαν να κάνουν σωστά την γιορτή της... δημοκρατίας...

Φωτιά σε λεωφορείο και τρόλεϊ το οποίο περνούσε από την οδό Πατησίων, στο ύψος του Πολυτεχνείου, έβαλε ομάδα ακροαριστερών μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.