Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Θυμηδία για τις... υποσχέσεις Τσίπρα για τα εργασιακά...

Λέει ότι θα τα υπερασπιστεί όπως έκανε με τις συντάξεις (με 1,2 εκατ. Έλληνες να μετράνε απώλειες από το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου) και την πρώτη κατοικία (με τροπολογία έδωσε σε funds και τα δάνεια πρώτης κατοικίας μέχρι 140.000 ευρώ)

Θυμηδία και έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν προκαλέσει οι υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι «θα υπερασπιστούμε τα εργασιακά όπως κάναμε με την πρώτη κατοικία και τις συντάξεις».

Ο πρωθυπουργός δηλαδή υπόσχεται ότι θα κάνει με τα εργασιακά, τα οποία αναμένεται να αποτελέσουν τον επόμενο μεγάλο κάβο για την κυβέρνηση στον έλεγχο για τη δόση του Σεπτεμβρίου όπως παραδέχθηκε πρόσφατα και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες πως μετά το καλοκαίρι οι δανειστές θα ασκήσουν πιέσεις για αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο και στα εργασιακά, ό,τι έκανε με το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου για τις συντάξεις και με την τελευταία τροπολογία για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Για όσους δεν θυμούνται:

Επιτέλους μπαίνει τάξη στην Υγεία ! Νάναι καλά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ...

Αποκλειστικές νοσοκόμες χωρίς άδεια συνελήφθησαν στα νοσοκομεία Χανίων - Ηρακλείου

Τρεις γυναίκες οι οποίες εργαζόταν σαν αποκλειστικές νοσοκόμες στο νοσοκομείο Χανίων χωρίς να έχουν την απαιτούμενη άδεια, συνέλαβε η αστυνομία μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Νέες αυταπάτες στον δρόμο για την Κόλαση...

Αναμνήσεις μιας χώρας... 
Είναι τρομακτικό το γεγονός ότι από την μία βάζουν υπερβολικούς φόρους και από την άλλη πιστεύουν ότι σε όλη την Οικουμένη οι επενδυτές δεν έχουν άλλη έννοια από το να έρθουν και να βάλουν τα ωραία τους λεφτά στην Ελλάδα. Το τρομαχτικό είναι ότι πραγματικά το πιστεύουν

Μας λένε ότι ο σκοπός τους είναι να φορολογήσουν τους πλούσιους και να στηρίξουν έτσι τους αδύναμους, τους μη προνομιούχους. Ένα καλό ερώτημα είναι ποιους τελικά θεωρούν πλούσιους. Αυτούς που βγάζουν εισόδημα πάνω από 100.000 ευρώ, πάνω από 50.000 ή πάνω από 20.000;

Σε μία χώρα που οι πλούσιοι έχουν τρόπους να μην πληρώνουν φόρους, μεταφέροντας την έδρα των επιχειρήσεών τους στο εξωτερικό ή ακόμη και αναστέλλοντας προσωρινά την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, εκείνοι που μένουν στο τέλος για να πληρώσουν τον λογαριασμό είναι όσοι δεν έχουν τρόπο να δραπετεύσουν. Δηλαδή εκείνοι τους οποίους δήθεν υπερασπίζεται η κυβέρνηση.