Τρίτη 3 Μαΐου 2016

DW: Στενεύουν τα περιθώρια για τον Αλ. Τσίπρα...

Δυσκολίες για την Ελλάδα, για την οποία στενεύουν τα περιθώρια σε ό,τι αφορά την οικονομία, διαπιστώνει μερίδα του γερμανικού Τύπου της Τρίτης, σύμφωνα με τη Deutsche Welle.
Στη δύσκολη θέση της Ελλάδας, παρά την αισιόδοξη ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού για το Πάσχα, αναφέρεται η εφημερίδα Kölner Stadt-Anzeiger.
«Ήταν ένα χαρμόσυνο μήνυμα αυτό που μετέφερε στους συμπατριώτες του ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το Πάσχα. ‘Τα δύσκολα είναι πίσω μας, καλύτερες μέρες έρχονται'. Αυτό όμως μπορεί να ήταν περισσότερο ευχή. Οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές δεν προχωρούν» τονίζει η γερμανική εφημερίδα.

Αυτά είναι τα επιτεύγματα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...

 Μοιάζει με γκρεμό… αλλά είναι η πορεία των καταθέσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων!!!

Όλα δείχνουν ότι ξαναζούμε το ολέθριο για την οικονομία και τη χώρα πρώτο εξάμηνο του 2015. Η κυβέρνηση, πανικόβλητη μπροστά στην κοινωνική οργή που η ίδια προκάλεσε, με τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις που έδωσε, εντείνει ακόμη περισσότερο την αβεβαιότητα και την πολιτική αστάθεια. Η αδυναμία ολοκλήρωσης της αξιολόγησης του Οκτώβριου του 2015 έχει παγώσει την οικονομία στο σύνολο της. Όλοι οι οικονομικοί δείκτες χειροτερεύουν, ενώ η οικονομία επιστρέφει ξανά στην ύφεση, μετά την ανάκαμψη του 2014.