Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ετοιμάστε νταούλια και ζουρνάδες ! Ήρθαν τα καταπληκτικά αποτελέσματα της... "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ"...

Ντέισελμπλουμ: Πακέτο έκτακτων μέτρων, ύψους 2% του ΑΕΠ, για να κλείσει η αξιολόγηση...

H Ελλάδα θα πρέπει να ετοιμάσει ένα πακέτο «έκτακτων μέτρων», ύψους 2% του ΑΕΠ, ως εγγύηση για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντέισελμπλουμ.

«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το πακέτο πολιτικής θα πρέπει να περιλαμβάνει έκτακτα μέτρα, που θα ληφθούν μόνο εάν είναι απαραίτητο, για να επιτευχθεί ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος του 2018» διευκρίνισε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η οποία ακολούθησε τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, στο Άμστερνταμ.
Το έκτακτο πακέτο μέτρων - συνέχισε - πρέπει «να είναι αξιόπιστο, να νομοθετηθεί προκαταβολικά, να είναι αυτοματοποιημένο και να βασίζεται σε αντικειμενικούς παράγοντες».

Είσαι ελεύθερος να γράφεις, ΜΟΝΟ όμως υπέρ της εξουσίας...

«Στα καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού οι διανοούμενοι, αν δεν εξοντώθηκαν, παραμερίστηκαν, ενώ οι αμφισβητίες και οι διαφωνούντες χαρακτηρίζονται ως προδότες και αντιμετωπίζονται με την ηθική και βιολογική εξόντωσή τους». Αυτά παραδέχθηκε με παρρησία ο πρώην γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Γρηγόρης Φαράκος όταν στας δυσμάς του βίου του πήρε απόσταση από όσα και ο ίδιος πίστευε και για τα οποία είχε αγωνισθεί και υποφέρει, προτού ανοίξει επιτέλους τα μάτια του. Μπόρεσε έτσι να δει για ποια εγκληματική ουτοπία αγωνίστηκε, όπως και όλοι εκείνοι που ακόμη και σήμερα πασχίζουν εν ονόματι της δημοκρατίας και της λαϊκής εξουσίας να απεργάζονται την επικράτηση του ερυθρού ολοκληρωτισμού, που ως μόνη αλήθεια επικαλείται τη δική του αλήθεια και φίμωνε κάθε άλλη άποψη.