Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Δάμασαν τον Μινώταυρο και τον έκαναν κατοικίδιο!

Ούτε τώρα πρόκειται να παραιτηθεί ο Πάνος ο Καμμένος. Ο ΦΠΑ θα πάει στο 24% κι αν χρειαστεί θα φτάσει και στο 30%. Στις μέρες της αριστεράς η αύξηση της φορολογίας δεν συνιστά ύφεση, όπως στα χρόνια των τρισκατάρατων. Σύντροφοι, έχετε κάνει τον Μινώταυρο κατοικίδιο και μας το κρύβετε!

Αυτή η αριστερά είναι το κάτι άλλο! Αν το ξέραμε, θα την είχαμε φέρει στην εξουσία πολύ νωρίτερα. Αυξάνουν υπερβολικά τους έμμεσους φόρους, για να καταργήσουν στη συνέχεια τους άμεσους! Είναι η μόνη εξήγηση! Διότι οι άνθρωποι αυτοί, οι αριστεροί, είναι υπέρ του ανθρώπου. Αποκλείεται να συναινέσουν σε μία τόσο απάνθρωπη απόφαση να αυξηθούν όλα τα είδη πρώτης ανάγκης και να πεινάνε έτσι τα παιδιά στα σχολεία. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και δεν συμβαίνει!

Ο Πάνος Καμμένος ποζάρει στον παιδότοπό του...

Συνεχίζει το προσωπικό του καρναβάλι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας όπως φαίνεται σε δημοσίευμα site «φιλικού» προς το ΥΠΕΘΑ, στο οποίο εμφανίζεται ντυμένος με στολή παραλλαγής υπό τον «σιγά τα αίματα» τίτλο: «Βάρεσε ΠΕΛΕΚΥ (σ.σ.: Ω!) ο Καμμένος! Στο πόδι οι ΕΔ από τα ξημερώματα για άσκηση σε Ειδομένη και Οινούσσες!

Οδυσσέας (@Odysseas_) Κωνσταντινόπουλος: «Νέα πρωτοτυπία της κυβέρνησης-Καταθέτει ν/σ ενώ συνεχίζεται η διαβούλευση»...

Στους κυβερνητικούς χειρισμούς, οι οποίοι είναι «χειρότεροι από πέρυσι» αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος...

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Άσε μας πρωί-πρωί» του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100,3 με παρουσιαστές τους Χρ.Κούτρα και Γ.Ντσούνο.

Ακολουθούν τα βασικά σημεία της συνέντευξης του κ. Κωνσταντινόπουλου:

Στο ίδιο έργο θεατές...

Όσο και αν προσπάθησαν χθες οι αρμόδιοι υπουργοί, οι κ Τσακαλωτος, Κατρουγκαλος και Σταθάκης, να αλλάξουν  το κλίμα με την συνέντευξη τύπου παύε δασών για το πώς προχώρα  η διαδικασία των συζητήσεων με την τρόικα, η πραγματικότητα δεν αλλάζει.
 Ζούμε και πάλι αυτό που ζήσαμε το 2015.
 Καθυστερήσεις, αναβολές, όλα γι αργότερα, ελπίζοντας σε κάτι, ίσως τον από μηχανής θεό, που θα μας διασώσει.
 Μπορεί ο κ Τσακαλωτος να μιλούσε για « πολύπλοκες διαδικασίες», για «αντιθέσεις ανάμεσα στους θεσμούς»  και κόκκινες γραμμές αλλά και  ο κ Κατρούγκαλος για « αναδιανομή», όμως μέσα από όλα αυτά , δεν ήταν δυνατόν να κρυφτεί το ότι παίζεται το ίδιο και πάλι έργο. Το έργο που είδαμε πέρυσι και φτάσαμε και πάλι με την πλάτη στον τοίχο.
 Και όπως φαίνεται τώρα ξαναβρεθήκαμε και πάλι με την πλάτη στον τοίχο, κι ας λέει ότι θέλει ο κ Τσακαλωτος, με τα περίεργα (και ακατανόητα πολλές φορές ελληνικά τους).
  Η ελληνική πλευρά , καθυστέρησε μήνες να προχωρήσει τις όποιες μεταρρυθμίσεις που ζητούν οι θεσμοί, η τετράδα, το κουαρτέτο , η τρόικα ή όπως θέλετε πέστε την , προφανώς γιατί η κυβέρνηση για ιδεοληπτικούς λόγους  δεν θέλει να κάνει μεταρρυθμίσεις (και ας δηλώνει προοδευτική) και τώρα βρέθηκε και πάλι στα όρια,

Bono : Η μαζική μετανάστευση διακινδυνεύει ακόμα και την ΥΠΑΡΞΗ της Ευρώπης...

Αυτό δήλωσε ον κάμερα ο γνωστός φιλάνθρωπος Bono...

Αν το έλεγε κανένας "ακροδεξιός" η "ρατσιστής" Έλληνας θα είχαν πέσει να τον φάνε οι "ευαίσθητοι" που έχουν κάνει επάγγελμα την ευαισθησία...

Δείτε όλη την συνέντευξη :