Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Αυτή είναι η αλήθεια για τα χθεσινά μαχαιρώματα ανάμεσα στους λαθρο ...

«Υγειονομική βόμβα στον Πειραιά» ...
O γιατρός Νίκος Ραζής Κουδούνης ήταν, μέχρι το βράδυ της Τρίτης,  εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού για την υποστήριξη προσφύγων και μεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά.

Μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν εκεί, αποφάσισε να μην ξαναπάει. Δεν είναι μόνο ο φόβος για τη ζωή του. Είναι η πλήρης απουσία του κράτους. Είναι η μετατροπή του καταυλισμού σε μία υγειονομική βόμβα. Είναι η εξαθλίωση των ανθρώπων που διεγείρει τα ταπεινότερα των ενστίκτων.

Διηγείται ο γιατρός:

Πιρουέτες PADU ...

Έκκληση Πάνου Σκουρλέτη για συμβιβασμό στις Σκουριές...

Χείρα φιλίας προς την πλευρά της Eldorado έτεινε, σήμερα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Π. Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για αναγκαίο συμβιβασμό, στον οποίο μπορεί να συμβάλλει το υπουργείο.
Ειδικότερα, ο κ. Σκουρλέτης, δήλωσε:
"Η στάση της κυβέρνησης και του υπουργείου είναι σταθερή, από την πρώτη ημέρα, και στοχεύει στη διασφάλιση της νομιμότητας τους δημοσίου συμφέροντος και της προστασίας του περιβάλλοντος. Υπάρχουν, βεβαίως, και πολιτικά ζητήματα σε σχέση με την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της επένδυσης στις Σκουριές. Μια τόσο μεγάλη επένδυση, για να προσχωρήσει, πρέπει, πέραν των άλλων, να διασφαλίζει και την κοινωνική ειρήνη.

Από συντονιστικά όργανα πάμε καλά!


Όταν ο κ. Μουζάλας έλεγε πως βρισκόμαστε στη διαδικασία οργάνωσης του χάους, προφανώς το εννοούσε.

Από τον Απρίλιου του 2015 – δηλαδή πριν από έναν χρόνο – για το μεταναστευτικό-προσφυγικό έχουν πραγματοποιηθεί περί τις 15 συσκέψεις υπό τον κ. Τσίπρα, άλλες στο υπουργείο Άμυνας, άλλες υπό τον κ. Φλαμπουράρη και τον κ. Βούτση, άλλες στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, συνεδριάσεις υπουργικών συμβουλίων, συσκέψεις και κόντρα συσκέψεις – χωρίς να μετράμε τις καθημερινές των «αρμόδιων» (κατά καιρούς) υπουργών.

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτεί τον Καμμένο…

Οι πιο θλιβερές στιγμές το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή ήταν εκείνες όπου σχεδόν μαζικά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούσαν και επιδοκίμαζαν τις ατάκες του Καμμένου. Ήταν οι ίδιοι που έβρισκαν παλαιότερα χαριτωμένες τις χυδαιότητες του ίδιου («στα τέσσερα εσείς»), είναι οι ίδιοι που δεν βρίσκουν παράταιρο να συνεργάζονται με αυτό το συνονθύλευμα ακροδεξιών λαϊκιστών, είναι οι ίδιοι που δεν ενοχληθήκαν από τα εθνικολαϊκά κιτς πανηγύρια Καμμένου - Δούρου ένα χρόνο πριν. Είναι ακόμα οι ίδιοι που δεν είχαν κανένα πρόβλημα ν' αποδεχτούν από την αρχή της κυβερνητικής πορείας του ΣΥΡΙΖΑ τη συνεργασία μαζί του χωρίς όρους και χωρίς προϋποθέσεις.

Επεισόδια μεταξύ Αφγανών και Σύρων στο λιμάνι του Πειραιά ...

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν (με τις έως τώρα πληροφορίες) το βράδυ της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά, ένα εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, μετά από συμπλοκή μεταξύ Αφγανών και Σύρων προσφύγων και λαθρομεταναστών.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστος ο λόγος της συμπλοκής αλλά υπάρχουν έντονες φήμες ότι την σπίθα την βάζουν οι κάλε λογής "αλληλέγγυοι" που ανεξέλεγκτα δραστηριοποιούνται στην Ειδομένη και στον Πειραιά...
Αποτέλεσμα των μαχών είναι να διαλυθούν από τον πετροπόλεμο οι ακριβοπληρωμένες με τους φόρους του Ελληνικού λαού υποδομές του λιμανιού...