Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Κατάφεραν να συνασπίσουν Βουλγαρία και ΠΓΔΜ! Μια ακόμη «επιτυχία» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...

Καθώς γιορτάζουμε την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, οι νέοι εθνικοί κίνδυνοι προβάλλουν με τον πιο απειλητικό τρόπο.

Και πολλαπλασιάζονται, καθώς μια ακόμη «επιτυχία» της πολιτικής που έχει ακολουθήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο θέμα του μεταναστευτικού-προσφυγικού αποτελεί και το γεγονός ότι κατάφερε να συνασπίσει δύο σημαντικούς βαλκανικούς αντιπάλους – τη Βουλγαρία και την ΠΓΔΜ.

Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονταν σε τεντωμένο σχοινί – τα σκοπιανά ΜΜΕ αποκαλούσαν τη Βουλγαρία «δεύτερη Ελλάδα» - μέχρι τη στιγμή που οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάφεραν να τις συνασπίσουν εναντίον της χώρας μας.

Ο μουσουλμανικός εποικισμός της Ελλάδας...

Το ‘74 οι Τούρκοι έπρεπε να πολεμήσουν για να καταφέρουν να εγκαταστήσουν έποικους στην Κύπρο. Σαράντα δύο χρόνια μετά, ακόμα και η προσποίηση πολεμικής σύρραξης είναι περιττή αφού οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν μια πολιτική τάξη στην Ελλάδα που δεν ικανή να υπερασπιστεί ούτε τα πιο βασικά κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Πλέον, ο μουσουλμανικός εποικισμός της Ελλάδας είναι η επίσημη πολιτική του ελληνικού κράτους.

Δεν υπάρχει πολιτική με τίτλο που να προαναγγέλλει τον εποικισμό της ελληνικής επικράτειας ως στόχο της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κι’ όμως, ότι έχει ψηφισθεί και εφαρμοσθεί σε θέματα μετανάστευσης από τον Ιανουάριο του 2015 έως τώρα, έχει ένα και μοναδικό στόχο: να καταστήσει την Ελλάδα τον υπ’ αριθμό ένα προορισμό των μουσουλμανικών πληθυσμών της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ασίας.

Αντέχει να αντιδράσει οργανωμένα η Ευρώπη;

Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ευρώπη -και όχι μόνον- είναι μέχρι πού θέλουν, αλλά και μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους.

Κι αυτό γιατί είναι σαφές πως με τις φονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, οι ισλαμιστές τρομοκράτες ήθελαν να δείξουν στην Ευρώπη ότι μπορούν να χτυπήσουν όποτε θέλουν και όπου θέλουν.

Οι χθεσινές επιθέσεις είναι σαφές ότι δεν αποτελούν μόνον «απάντηση» στη σύλληψη του τρομοκράτη στις Βρυξέλλες, αλλά και είναι επιλογή του ISIS για να δείξει ότι τέτοιες συλλήψεις δεν αποτελούν στην ουσία ήττα για το ίδιο, δεν δημιουργούν ψυχολογικά κενά στο σύστημά του και πως υπάρχουν πολλοί και οργανωμένοι πυρήνες που μπορούν να δράσουν ανά πάσα στιγμή.