Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Νομίζαν πως θα μας έκαναν Βόρεια Κορέα ...

Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις του οικονομολόγου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Παρασκευόπουλου για τις επενδύσεις στην Ελλάδα και τους επιχειρηματίες.

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι θα εξέδιδε ένταλμα σύλληψης για τους επιχειρηματίες που επιλέγουν να μεταφέρουν την έδρα τους στο εξωτερικό για λόγους ευνοϊκότερης φορολογικής μεταχείρισης.

Οι δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου - ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που... κεντρίζει το ενδιαφέρον με όσα λέει - έχουν προκαλέσει ποταμό σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδίως στο Twitter.

Ο διάλογος ο οποίος ακούστηκε στην εκπομπή "Τώρα" του Σκάι μεταξύ της Πόπης Τσαπανίδου και του Θ. Παρασκευόπουλου έχει ως εξής:

Αγρότες μπροστά στη Βουλή: Πάρτε πίσω τα σχέδια σας ...

Pavlov's dogs ...

Έτσι τους εκπαίδευσαν τόσα χρόνια οι λαϊκιστές , έτσι αντιδρούν...

Οι αγρότες από τη Θεσσαλία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο ενισχύθηκαν σήμερα και από τους συναδέλφους τους από την Ημαθία και τον Προμαχώνα.

Εκτός από το πρωινό συλλαλητήριο, οι αγρότες προγραμματίζουν και δεύτερο το απόγευμα στο Σύνταγμα δηλώνοντας κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να φύγουν αν δεν δικαιωθούν.

O δεκάλογος του καλού σανοφάγου...

H σανοφαγία δεν είναι φαινόμενο των τελευταίων ετών ούτε αποκλειστικά ελληνικό. Είναι μια συνήθεια παλιά όσο η ανθρωπότητα, παγκόσμια όσο η επιτυχία του Πολέμου των Άστρων και ικανοποιεί την ανάγκη να περιοριστεί η χρήση της κάπως επίπονης λογικής για χάρη του αρκετά ξεκούραστου ανακουφιστικού και συναισθήματος.
Επειδή στην ωραία μας χώρα τα τελευταία χρόνια η σανοφαγία ζει μέρες αντίστοιχες του μεγάλου μπουμ των παγωμένων γιαουρτιών σκέφτηκα πως μια κωδικοποίηση των βασικών αρχών της θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε κάθε συμπατριώτη σανοφάγο.

Ντομπρόβσκις: Το ΔΝΤ είναι ξεκάθαρα μέρος της αξιολόγησης...

«Το ΔΝΤ είναι ξεκάθαρα μέρος της αξιολόγησης» διαμήνυσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις ερωτηθείς σχετικά με το χθεσινό άρθρο του επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν.
«Οι διαπραγματεύσεις με τις ελληνικές αρχές είναι σε εξέλιξη. Οι θεσμοί αξιολογούν αυτά τα στοιχεία με βάση αυτά που συμφωνήθηκαν τον Αύγουστο» πρόσθεσε ο Ντομπρόβσκις και επανέλαβε ότι «σε κάθε περίπτωση το ΔΝΤ είναι ξεκάθαρα μέρος της αξιολόγησης και η συνεργασία είναι στενή»,