Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Όταν δεν έχεις γόν@τ@ να μιλήσεις ευθέως κατά του άλλου , χτυπάς την ... γυναίκα του...

Γελοιότητες ΣΥΡΙΖΑ κατά της συζύγου Κ.Μητσοτάκη ...

Με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που φέρει τον τίτλο : «Θα σπάσει τη σιωπή του ο πρόεδρος της ΝΔ σχετικά με την υπόθεση Παπασταύρου έστω και τώρα;»
εξευτελίζει ότι "σοβαρότητα" έχει απομείνει στα ρετάλια της Κουμουνδούρου...

Αναφέρει ότι «σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ″Επίκαιρα″ που κυκλοφορεί σήμερα, 5/2, ο Σταύρος Παπασταύρου δεν περιορίστηκε μόνο στη συνεργασία του με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά υπήρξε συνέταιρος και συνεργάτης της συζύγου του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, της Μαρέβα Γκραμπόβσκι, στην εταιρεία που συμβούλων διαχείρισης κεφαλαίων (MG Capital Advisors Α.Ε.) που η τελευταία ίδρυσε και διοικούσε. Η παρουσία του Στ. Παπασταύρου επιβεβαιώνεται από τα σχετικά φύλλα του τεύχους Ανωνύμων Εταιρειών του ΦΕΚ όπου δημοσιεύεται η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας με τη συμμετοχή της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβας Γκραμπόβσκι, και του Σταύρου Παπασταύρου».

Μπράβο Τσίπρα ! «Κατάφερες να τους ενώσεις όλους εναντίον σου»...

Αν κάποιος ήθελε να βγάλει ένα συμπέρασμα, έναν τίτλο, για την χθεσινή απεργία θα μπορούσε νομίζω κάλλιστα να πει « Μπράβο Αλέξη. Κατάφερες να τους ενώσεις όλους εναντίον σου».
 Και αυτό θα ήταν και πραγματικότητα.. Γιατί αν κανείς έβλεπε όχι μόνον το πόσοι μετείχαν στις χθεσινές συγκεντρώσεις στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη , αλλά και σε όλες τις πόλεις, θα παρατηρούσε μια μεγάλη διαφορά που υπήρχε από τις περισσότερες διαδηλώσεις των τελευταίων ετών, της περιόδου δηλαδή της κρίσης.