Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Αυτούς επέλεξε ο Κ. Μητσοτάκης ως συντονιστές και τομεάρχες του κόμματος ...

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα των έξι συντονιστών των Ομάδων Διαρκούς Επιτροπής (ΟΔΕ) καθώς και των 25 υπευθύνων των Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου, όπως τους προτείνει ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, προτείνονται οι 6  συντονιστές των Ομάδων Διαρκούς Επιτροπής (ΟΔΕ) και οι 25 υπεύθυνοι των Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου.

Ειδικότερα:

Ως συντονιστές των Ομάδων Διαρκούς Επιτροπής (ΟΔΕ) προτείνονται οι: 

Όταν μιλούν οι αριθμοί, τα λόγια είναι περιττά...

Εδώ και πολλούς μήνες – και καθώς οδεύουμε προς την πρώτη επέτειο της «πρώτη φορά Αριστεράς» - δεν έχουμε λάβει ούτε μία θετική είδηση από τον χώρο της οικονομίας.

Τις προάλλες, πληροφορηθήκαμε από την ΕΛΣΤΑΤ ότι ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιοµηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) παρουσίασε μεγάλη μείωση της τάξης του 10,1% σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεµβρίου 2014, έναντι µείωσης 0,6% που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2014 προς το 2013.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η συγκεκριμένη εξέλιξη στον τζίρο των εγχώριων βιομηχανιών, οφείλεται στις εξής µεταβολές των δεικτών των επί µέρους τοµέων βιοµηχανίας:


To ... "asset" αποδείχθηκε μαρτυριάρης…

Τι πάς και λές ρε Γιάνη ; 
Τα όσα είπε ο  πρώην υπουργός Οικονομικών Γιανης Βαρουφάκης  στην συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στον  Αλέξη Παπαχελά, πραγματικά δημιουργούν  μια σειρά από μεγάλα θέματα , τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.
 Μια σειρά από «προβλήματα» για την κυβέρνηση μια και οι αποκαλύψεις που κάνει ο κ Βαρουφάκης για την όλη δράση του ίδιου αλλά και των άλλων μελών της κυβέρνησης και τους σχεδιασμούς τους το πρώτο εξάμηνο του περασμένου έτους , αν δεν διαψευστούν τότε προκαλούν πολλά ερωτηματικά , κυρίως για το αν τελικά η κυβέρνηση «πρώτη φορά αριστερά» είχε καμία αίσθηση της κατάστασης  αλλά και αν είχε κανένα συγκεκριμένο σχέδιο  ή άποψη για το τι γίνεται ή τι πρέπει να γίνει.