Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Αυτά έμαθαν μικροί , αυτά κάνουν και σήμερα...

Παράλληλο πρόγραμμα σχολικών καταλήψεων!

Δεν γνωρίζουμε αν η κυβέρνηση θα επαναφέρει με κάποιον τρόπο το περίφημο «παράλληλο πρόγραμμά» της – ρουσφετοπρόγραμμα για την ακρίβεια.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν αντιληφθεί μερικές σοβαρές πτυχές του.

Όπως, για παράδειγμα, το άρθρο 41, όπου, με τον προκλητικό τίτλο «Ομαλή λειτουργία δημοσίων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης», γίνεται αναφορά σε «δημοκρατικές διεκδικήσεις των μαθητών» και επιδιώκεται η επιστροφή στην εποχή των καταλήψεων!

Είναι αργά για δάκρυα ...

Πολύ κλάμα από τους "ευφυείς" ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στα σόσιαλ μίντια...

Ιδιαίτερα κλαίνε αυτοί που τους ψήφισαν και είτε είναι (ακόμα...) εργαζόμενοι είτε ΑΝΕΡΓΟΙ του Ιδιωτικού Τομέα της οικονομίας.
Γιατί ενώ γνώριζαν ότι οι ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ φιλοσοφίας κυβερνήσεις παθαίνουν αλλεργία ακόμα και με την λέξη "ιδιωτικό" , αυτοί πήγαν και ψήφισαν για να ... "έρθει η ελπίδα"!

Και ήρθε...
Αλλά ήταν ΠΗΔΑ ...

Βαγγέλης Μεϊμαράκης ή Κυριάκος Μητσοτάκης;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετάξει κανείς την μπάλα στην κερκίδα. Να απαντήσει ότι ψηφίζει «ενότητα» ή «Νέα Δημοκρατία» ή την «καλύτερη λύση για την Ελλάδα». O νέος αρχηγός, πάντως, δεν θα μπορέσει να πετάξει κάποια μπάλα σε κάποια εξέδρα. Με το καλημέρα θα πρέπει να απαντήσει σε ένα και μόνο ερώτημα: Είναι έτοιμος να μαζέψει τα σκουπίδια του κ. Τσίπρα;

Δεν θα υπάρχει ούτε μπάλα, ούτε εξέδρα για να τον επευφημεί. Κάτι σφαιρικό θα κρατάει κι αυτό δεν θα είναι μπάλα για την αναψυχή, αλλά θα είναι μία βόμβα. Και δεν θα υπάρχει κόσμος στην εξέδρα για να λέει «ζήτω»! Εκείνο που θα υπάρχει θα είναι εξοργισμένος κόσμος που θα θέλει να πάρει πίσω τα χαμένα του όνειρα και θα αναζητά ευθύνες για όλα τα ψέματα που του είπαν όλα αυτά τα χρόνια.