Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ανοιχτή επιστολή Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ν: Πάρτε τη ΝΔ στα χέρια σας...

«Φίλες και φίλοι,

Σήμερα απευθύνομαι στην Ελλάδα που ξυπνά νωρίς. Σε όλους εσάς που έχω στο νου μου όταν λέω ότι οι δημιουργικοί άνθρωποι της χώρας είναι πολιτικά άστεγοι. Είστε η υγεία της κοινωνίας μας και η ελπίδα μας για την έξοδο της Ελλάδας από την παρατεταμένη ύφεση.

Εσείς, οι άνθρωποι της ατομικής πρωτοβουλίας, της επιχειρηματικότητας, της πράξης δεν συμμετέχετε συνήθως στα κοινά. Απεχθάνεστε τον τρόπο που λειτουργεί η πολιτική στην Ελλάδα. Και εν πολλοίς δεν έχετε άδικο καθώς η έννοια της πολιτικής έχει χάσει το νόημά της.

Εκλογικά Κέντρα & Τμήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ...

Για την αρτιότερη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Κόμματος, αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση των εκλογών την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015.
Στην περίπτωση που χρειαστούν επαναληπτικές εκλογές αυτές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.

Την Κυριακή τελειώνει το παραμύθι με τους Podemos...

Εκλογές στην Ισπανία την Κυριακή , το κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα και το κεντροαριστερό Σοσιαλιστικό Κόμμα που κάποτε ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού μάλλον δεν θα έχουν απόλυτη πλειοψηφία όποια τάση και αν έχει το εκλογικό σώμα.

Η εκλογή του Τσίπρα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην χώρα μας κατάφερε το κόμμα που ως και τους πρώτους μήνες του έτους οι Podemos έδειχναν ότι μπορούν να διεκδικήσουν την πρωτιά , νά πέσουν θύμα των θολών σε κρίσιμα ζητήματα θέσεών τους...