Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΓκεμπεΛΑΚΗΣ;

Θυμάστε τον «αστείο» της παρέας; Τον τύπο που όλοι σε κάποια φάση της ζωής μας έχουμε γνωρίσει και που τις μεγαλύτερες χοντράδες και προσβολές της βάπτιζε «χιούμορ». «Έλα μωρέ που το πήρες σοβαρά…πλάκα κάνω» η μόνιμη επωδός του.

Ε αυτόν θυμίζει ολοένα περισσότερο ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στην αρχή είχαμε τα site – Νοστράδαμος τύπου Olympia.gr.Προφήτευαν δεινά για τη χώρα, μιλούσαν για γερμανική επικυριαρχία, για σχέδια να μας πάρουν τον φυσικό πλούτο και για άλλου τύπου επιβουλές κατά της πατρίδας μας από Γερμανούς, Αμερικάνους, Ισραηλινούς, ακόμα κι εξωγήινους. Τώρα σιωπούν βέβαια. Τώρα καλές κι εθνικά αξιοπρεπείς οι αποκρατικοποιήσεις.

Όποιος καταλάβει κερδίζει το Τζόκερ του Ε. Τσακαλώτου !

Να μείνει ή να φύγει το ΔΝΤ; Να έλθει ή όχι η Frontex; Να πέσει ή όχι ο φράχτης; Να μείνουμε ή να φύγουμε από τη Ζώνη Σένγκεν;

Οι δηλώσεις τους αποτελούν την  επιτομή του ψεύδους και της αναξιοπιστίας

Για το ΔΝΤ

-4 Δεκεμβρίου 2015, Ν. Παππάς στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansamed: «Δεν ζητήσαμε την παρουσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πρόγραμμα διότι θεωρούμε ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι ικανή να λύνει μόνη της τα προβλήματά της».

Λάκης... Αθλιόπουλος.

Τελικά ο πάτος της Αριστεράς που βρήκε την έκφρασή του στο πρόσωπο του Λάκη Λαζόπουλου, δεν έχει σταματημό. Πιστεύαμε ότι το… ήθος του Αριστερού που διατείνεται ότι είναι θα τον σταματούσε. Αλλά ο μπουκωμένος Λάκης ο γύφτος δεν έχει τέλος. Προφανώς επηρεασμένος και από την φιλία του με τον πρωθυπουργό και το μισό υπουργικό συμβούλιο.

Έπαθε μια… οίηση και ο γύφτος επειδή ο Τσίπρας τον έκανε ισότιμο μέλος της ομάδας που υποδέχθηκε τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Και αυτή η αλαζονεία του αριστερού με τις δεξιές τσέπες τον οδήγησε για άλλη μια φορά όχι μόνο να επιτεθεί στον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά να προσβάλει και τον Αντώνη Σαμαρά.

Όσοι θέλουν να λέγονται ηγέτες μιλάνε επωνύμως...


Οι εκλογές  για την ανάδειξη  του νέου Προέδρου της ΝΔ, έχουν μπει ( μετά από τις διαφορές τραυματικές περιπέτειες) στην τελική ευθεία. Ο πρώτος γύρος  που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή , εν πολλοίς θα καθορίσει και το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής που θα γίνει είκοσι μέρες μετά (άλλη μια πρωτοτυπία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης).

   Έτσι, οι υποψήφιοι  κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους, τις τελευταίες περιοδείες, τις τελευταίες εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης.
 Και για τους υποψηφίους , όλα αυτά είναι θεμιτά και αποδεκτά.
 Όμως στην ΝΔ, ως συνήθως , υπάρχει ένα παρασκήνιο, ένα παιχνίδι πίσω από τις κουίντες, ένα έργο που κάποιοι έχουν συνηθίσει να παίζουν εδώ και χρόνια, καθορίζοντας , πολλές φορές, αρκετά πράγματα , ακόμα και σημαντικά για την πορεία και το μέλλον της παράταξης αυτής.