Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Δεν υπάρχει πιό πρόστυχο κράτος από αυτό ...

Αναδρομική αλλαγή (ΑΥΞΗΣΗ)  στην φορολογία δεν γίνεται σε καμία (ούτε τριτοκοσμική) χώρα ...

Γίνεται όμως (ΣΥΝΕΧΩΣ) στην χώρα αυτή...


Αλλαγές στη φορολογία των εισοδημάτων του 2015 προανήγγειλε ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στην ημερίδα για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2016, που οργάνωσε το περασμένο Σάββατο το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπ. Οικονομικών σε συνεργασία με τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών εξετάζουν τις εξής αλλαγές:

Το Twitter τρολάρει τον Τσίπρα:)

Ο "παραμυθάς" ξανά στην ΕΡΤ...

Φαρμακερά τα βέλη των χρηστών του Twitter για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού - «Η αράβικη παροιμία», «ο πρωθυπουργός Κέρι», «οι 15.000 κάτοικοι της Λέσβου» - «Κάνε δημοψήφισμα για τη μείωση των συντάξεων, να βγει ΟΧΙ και μετά να τις μειώσεις»

Ήταν καλός ο Τσίπρας!

Η Μετοχή της Εθνικής θα "ανέβει" είπε χθες ο Α.Τσίπρας...
Ο τελευταίος που είχε πεί για φθηνές μετοχές ήταν ο Σημίτης...
Κι όμως, ο Τσίπρας ήταν καλός. Όταν μίλαγε, δεν έσπαγε πια την φωνή του, συνήθης ένδειξη αμηχανίας που νοιώθεις όταν ξέρεις πως δεν λες όλη την αλήθεια. Δεν ήταν σφιγμένος για να μην ξέρει που να τοποθετηθεί τα χέρια του.  Ήταν σίγουρος γι’ αυτά που έλεγε. Καθόταν σχεδόν άνετος, είχε γύρει την πλάτη αναπαυτικά, έκανε παιχνίδι σχεδόν μόνος του.  Υπάρχει και αυτή η συντεχνιακή αντίληψη, ας μην επεκταθώ σ αυτό το τελευταίο.

Το σίγουρο είναι, πως υπάρχει μια βελτίωση του πρωθυπουργού. Εμφανής. Δεν είναι πια ο Τσίπρας των ημερών της μεγάλης κυβίστησης του καλοκαιριού. Τότε που τον έβλεπες να δυσκολεύεται στα μπαλκόνια και τις τηλεοράσεις. Έχει αέρα πια. Όπως τότε παλιά, τ ανέμελα χρόνια που έλεγε ό,τι ήθελε, υποσχόταν ό,τι του ζητούσαν.