Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Επιτέλους ΣΟΒΑΡΗ κίνηση από ΝΔ !!!

Κυρ. Μητσοτάκης: Εξεταστική για τη ζημιά που προκάλεσε η κυβέρνηση στις τράπεζες...

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής η οποία θα διερευνήσει αν υπάρχουν ευθύνες «για την τεράστια ζημιά που προκάλεσε η κυβέρνηση στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και το Δημόσιο με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» προτείνει ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με άρθρο του στην «Καθημερινή».

Το αμήχανο τρυκ της συναίνεσης και το νέο λάθος της αντιπολίτευσης...

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πώς  τα κόμματα της αντιπολίτευσης  δεν μπορούν να διδαχτούν από τα «παθήματα» τους σε σχέση με τον Σύριζα και μάλιστα τα πολύ πρόσφατα.

Αυτό δυστυχώς είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα του σημερινού πολιτικού συστήματος, έτσι όπως είναι δομημένο και από αυτούς τους πολιτικούς που κυριαρχείται. Πολιτικούς που δεν μπορούν να σκεφτούν περά και έξω από τα γνωστά και  δεδομένα του   παρελθόντος  Ο Αλέξης Τσίπρας και η κλειστή ομάδα με την οποία συνδιαλέγεται (ή κατ άλλους που τον καθοδηγεί) όταν μετά από επτά μήνες καταστροφικής, χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα αλλά και χωρίς αίσθηση της πραγματικότητας περιδιάβαση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατέληξε στο αδιέξοδο και είδε μπροστά του την έξοδο από την Ευρώπη που θα οδηγούσε την χώρα σε καταστροφή και τον ίδιο σε πλήρη απαξίωση, στράφηκε προς; την αντιπολίτευση και ζήτησε την στήριξη της.