Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Είναι πολύ μεγάλο το παιγνίδι που παίζεται!

Είναι τεράστιες οι ευθύνες όλων όσων συμμετέχουν σε ένα στημένο παιγνίδι που έχει αντικειμενικό σκοπό να ελέγξει τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην χώρα.

Ο συνασπισμός των Βαρονιών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσπαθεί να προασπίσει μαζί με άλλες πολιτικές δυνάμεις τα κεκτημένα της μεταπολίτευσης. Στο πλαίσιο αυτό δεν μας κάνει εντύπωση η αδυναμία της διοργάνωσης μιας αξιόπιστης διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου.

Το παλαιό σύστημα δεν παραδίδει τα κλειδιά του «μαγαζιού». Είναι αποφασισμένο να πάρει μαζί του την ίδια την χώρα, πόσο μάλλον έναν τίτλο κόμματος…

Μεγάλη επιτυχία !!! Αναβλήθηκαν οι εκλογές στη Ν.Δ...

Αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για τον ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) του κόμματος, λόγω των τεχνικών προβλημάτων που εμπόδιζαν την έναρξη της διαδικασίας.
Την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας είχε ζητήσει νωρίτερα ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ.Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
«Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμα», δήλωσε ο συνυποψήφιός του Άδωνις Γεωργιάδης και υπογράμμισε την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ενότητα της παράταξης και να είναι αδιάβλητη η εκλογική διαδικασία. «Η σημερινή εικόνα δεν τιμά τη Ν.Δ.», είπε.