Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Πώς θα ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ...

Σε 883 εκλογικά κέντρα και 1.290 κάλπες θα μπορούν να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος. Ηδη, οι σχετικοί κατάλογοι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος ενώ και στο εξωτερικό θα υπάρξουν 44 εκλογικά τμήματα σε ευρωπαϊκές πόλεις.

'Οσοι λοιπόν προσέλθουν στις κάλπες, θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της χώρας ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.

Γ. Πανούσης: Είναι η ώρα της Δικαιοσύνης...

Είναι η ώρα της δικαιοσύνης, δεν είναι η ώρα της πολιτικής, δήλωσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στο πλαίσιο της έρευνας για τις απειλές κατά της ζωής του, αλλά και για τη μηνυτήρια αναφορά των δυο υπουργών της κυβέρνησης για τη διαρροή «διαλόγων από μαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ».

Οι υποψήφιοι αρχηγοί της Ν.Δ δίνουν (;;;) απαντήσεις...

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ BLOGGERS ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ


Πείτε μας τρεις (3) προτάσεις σας άμεσα εφαρμόσιμες ώστε να ελαφρύνετε τη φοροκαταιγίδα που εξαπέλυσε (μεταξύ άλλων και το κόμμα της ΝΔ) στον Ιδιωτικό Τομέα της οικονομίας.
(antilogos-gr.blogspot.gr)

Κιμπάρηδες συμπολίτες μου!

Εμείς οι Έλληνες είμαστε έξω καρδιά! Δεν υπολογίζουμε τα χρήματα. Αυτά έρχονται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Είμαστε κιμπάρηδες, όπως έλεγαν κι οι γιαγιάδες μου οι Θρακιώτισσες. Σαράντα δισεκατομμύρια ευρώ των τραπεζών κάψαμε στο τζάκι της διαπραγμάτευσης, συμπολίτες και συμπολίτισσες. Είκοσι ΕΝΦΙΑ θα πληρώνουμε για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Αλλά, δεν βαριέσαι! Ένα αστείο η ζωή, που λέει και το τραγούδι…

Είκοσι ΕΝΦΙΑ, επειδή ο κ. Βαρουφάκης θέλησε να ικανοποιήσει το υπερτροφικό του εγώ. Σαράντα δισεκατομμύρια ευρώ όμορφα κάηκαν, επειδή ο κ. Τσίπρας νόμισε ότι το θέαμα θα τρόμαζε τους Ευρωπαίους και θα του έστελναν μερικά δισεκατομμύρια ακόμη για να ταΐσει τον κομματικό του στρατό. Δανειστήκαμε 40 δισεκατομμύρια, τα περάσαμε στο χρέος και τα παραδώσαμε στο ΤΧΣ που τα έκανε μετοχές δανειστών. Μετοχές που η αξίας τους εξαερώθηκε, στην κυριολεξία!

Εδώ Πολυτεχνείο...

Ταιριάζει και με την περίσταση και με το ύφος της η ιστορική
φράση που αυτή μας κληροδότησε με το σύντομο πέρασμά της
από την πολιτική σκηνή: «Βοήθειαααα! Βοήθειααα!»
(Σας το είχα υποσχεθεί ότι μία φορά τον μήνα θα τη θυμόμαστε...)
Τρία τινά μού έκαναν εντύπωση στην προχθεσινή πορεία της 17ης Νοεμβρίου. Πρώτον, οι αριθμοί. Οι διαδηλωτές ήσαν μόλις 15.000, εκ των οποίων οι 8.000 ήταν του ΠΑΜΕ (δηλαδή του ΚΚΕ), ενώ η δύναμη των αστυνομικών που είχαν κινητοποιηθεί έφθανε τις 6.000 άνδρες. Δεν θα ήταν σωστό, λοιπόν, να τους μετράμε και αυτούς στον συνολικό απολογισμό; Νομίζω πως ναι. Το σωστό θα ήταν εφεξής να τους προσθέτουμε και να λέμε, λ.χ., ότι στην προχθεσινή πορεία μετείχαν 15 + 6 χιλιάδες, δηλαδή 21.000 χιλιάδες, αφού και οι αστυνομικοί είναι πια μόνιμο στοιχείο της πορείας και, κατ’ αυτή την έννοια, μετέχουν στην πορεία. (Μη σας πω ότι χωρίς αυτούς δεν γίνεται να υπάρξει πορεία.)