Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΙΩΣΗ συντάξεων έως και 40% για όσους αποχωρούν πριν από τα 67 . Και αυτό με την #proti_fora_aristera :)

Όχι,  Η "γελοιογραφία " δεν είναι φρέσκια. Είναι από το 2012 που οι σημερινοί ..."αντιστεκόταν":) 
Σαρωτικές αλλαγές στο ασφαλιστικό καθεστώς χιλιάδων ασφαλισμένων επιφέρει η εγκύκλιος του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη η οποία εκδόθηκε σε εφαρμογή των νόμων 4375/15 και 4342/15 του τρίτου μνημονίου.
Οι νέες αλλαγές αφορούν τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης, τις προϋποθέσεις καταβολής του κατώτατου ορίου σύνταξης, τον τρόπο υπολογισμού της μείωσης για όσους συνταξιοδοτούνται νωρίτερα από τη συμπλήρωση του 67ου έτους της ηλικίας, καθώς και τις ανατροπές που επέρχονται με τη θεσμοθέτηση των νέων ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης (μειωμένη στο 62ο έτος - πλήρης στο 67ο έτος της ηλικίας).
Ο υπολογισμός

Σε απεργιακό κλοιό όλη η χώρα ;;; Ε και λοιπόν ;;;

Η πρώτη είναι ;;;

Εξάλλου και αυτή θα είναι ... "πετυχημένη" και με ΣΙΓΟΥΡΙΑ θα βελτιώσει τις καθημερινές καταστάσεις που ζούν οι Έλληνες:)

Από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα , έχουν γίνει αμέτρητες "μεγαλειώδεις" απεργίες , πορείες , κινητοποιήσεις κλπ και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι συνετέλεσαν στο να βελτιώνεται με κάθε μία η ζωή των Ελλήνων...

Μη γελάτε .
ΑΝ οι Έλληνες έκαναν ένα απολογισμό (και υπολογισμό) το τι έφεραν αυτές οι δράσεις (και το ΚΟΣΤΟΣ τους) υποψιάζομαι ότι ΔΕΝ θα απεργούσαν ΠΟΤΕ ξανά...
Ας είναι ...
Διαχρονικά οι επαγγελματίες συνδικαλιστές παρέσυραν την άβουλη μάζα σε ηλιθιότητες...
Ενημερωτικά πάντως :