Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Φασιστερός Γκεμπελισμός ξεπερνά και την υποκρισία τους :)


 Ο Γκεμπελίσκος πόσταρε την ΠΛΑΣΤΗ "συζήτηση" που έκαναν στην βουλή οι "εχθροί του λαού" κατά την χθεσινή συζήτηση για την βια στον Γ. Κουμουτσάκο και φυσικά ο φασιστερός υποκριτάκος δεν έχει κανένα πρόβλημα να την RT-ρει :)

Μόνο που μόλις την προηγουμένη μέρα  θεωρούσε Γκεμπελισμό την χρήση παλιάς φωτό (αν και στην ουσία και σήμερα ΙΔΙΑ εικόνα έχουν τα πανεπιστήμια...) σε κάποιο τουί του μεγάλου "εχθρού" 'Αδωνι ...

Κάνοντας το άσπρο μαύρο και στο προσφυγικό...

Και πού να φτιαχτεί το Συμβούλιο Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτικής (δηλαδή το Κέντρο Προπαγάνδας που νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ)!

Ποιος θα τους πιάνει τότε!

Εδώ προσπαθούν μέρες τώρα να μας βγάλουν τρελούς σχετικά με τις αποφάσεις της Συνόδου για το Προσφυγικό.

Όπου αποδέχθηκαν 50.000 θέσεις για πρόσφυγες και προσπαθούν να μας πουν ότι δεν τις αποδέχθηκαν – επειδή τάχα δεν αποδέχθηκαν τη δημιουργία ενός στρατοπέδου για 50.000 πρόσφυγες!

Δηλαδή, οι πρόσφυγες θα είναι 50.000, αλλά δεν θα μένουν όλοι μαζί!

Και ο κ. Τσίπρας μίλησε για «τρεις παράλογες προτάσεις», οι οποίες, όπως είπε, απερρίφθησαν.

Αυτοί που χτύπησαν τον Κουμουτσάκο...

Όταν το ματωμένο πρόσωπο του Κωστή Χατζηδάκη εμφανίστηκε στις οθόνες, η «ομόθυμη καταδίκη» δεν έκρυψε μερικά χαμόγελα χαιρεκακίας. Διότι μπορεί το κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ εν προκειμένω, να καταδίκαζε την επίθεση, όμως αρκετά στελέχη έβαζαν αστερίσκους που παρέπεμπαν στην οργή του κόσμου. Δεν χρειαζόταν να στο πει το πολιτικό ρεπορτάζ, το έβλεπες στα social media. Η φωτογραφία του Χατζηδάκη ήταν γραμμάτιο που έπρεπε να πληρωθεί. Α, ναι, δεν νομίζω ότι στο συνταγματικό τόξο υπάρχουν πολιτικά στελέχη με αξιακό κώδικα που αποδέχεται τη βία. Ωστόσο δεν είχαν το θάρρος να βάλουν τη σανίδα τους κόντρα στο κύμα και να απαξιώσουν το «δίκαιο» της οργής. «Ο κόσμος έχει θυμό κύριε Παπαδάκη, πριν καταδικάσουμε αυτές τις συμπεριφορές, πρέπει να δούμε και ποιοι στην πραγματικότητα ευθύνονται, ποιοι καλλιέργησαν αυτήν την οργή.»

Τρεις προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανάταση της αγοράς ακινήτων...

Η φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας έχει αποδειχθεί ότι συνέβαλε ουσιαστικά στην επιδείνωση της ύφεσης στη χώρα μας και παραμένει βαρίδι για την ανάκαμψη, τουλάχιστον έως ότου εκλογικευτεί.

Από την υποφορολόγηση της κατοχής με τον ΦΑΠ που αφορούσε ελάχιστους ιδιοκτήτες, περάσαμε στο αντίθετο άκρο της τυφλής υπερφορολόγησης, έχοντας επιβάλλει άδικα κατανεμημένους φόρους ακίνητης περιουσίας, που είναι μάλιστα και οι υψηλότεροι στον ΟΟΣΑ.
Η διόρθωση των αδικιών του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) αποτελεί και ένα τρόπο για τη Νέα Δημοκρατία να δείξει ότι έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και ότι ακούει την κοινωνία και τους ψηφοφόρους που την εμπιστεύονται.

Το σχέδιο ανάτασης της αγοράς ακινήτων που προτείνω είναι απλό και στοχεύει σε γρήγορα και συγκεκριμένα αποτελέσματα, ώστε καταρχάς να αυξηθούν οι συναλλαγές.

Οσοι θέλουν να πουλήσουν θα πρέπει να μπορούν να πουλήσουν σε αξιοπρεπή τιμή και όσοι θέλουν να αγοράσουν να μπορούν να το κάνουν χωρίς φόβο ότι την επαύριον τους περιμένουν φοροεκπλήξεις.

Για τον σκοπό αυτό το κόστος των αγοραπωλησιών πρέπει να είναι όσο χαμηλότερο γίνεται και να είναι γνωστό ότι αυτό δεν θα αλλάξει.

Ψηφίστηκαν από ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα προαπαιτούμενα...

Με τις θετικές ψήφους μόνο της δικομματικής πλειοψηφίας «πέρασε» αργά χθες το βράδυ από τη Βουλή το νομοσχέδιο με τη δέσμη των προαπαιτουμένων, στο πλαίσιο του μνημονίου. «Παρών» ψήφισε επί της αρχής το Ποτάμι, ενώ όλα τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης το καταψήφισαν.

Η διαδικασία, πάντως, της ονομαστικής ψηφοφορίας που διεξήχθη μετά αιτήματα της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, και της Χρυσής Αυγής, συνοδεύτηκε από την καταγραφή νέου ρήγματος στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης: Ο πρόεδρος των συγκυβερνώντων ΑΝΕΛ Π. Καμμένος και όλοι οι βουλευτές του κόμματός του, πλην της κ. Ελενας Κουντουρά που είπε «ναι», καταψήφισαν άρθρο του νομοσχεδίου μέσω του οποίου ρυθμίζονται φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα του Μεγάρου Μουσικής. Κατά τάχθηκαν, επίσης, η Αννα Βαγενά (ΣΥΡΙΖΑ) και η Σοφία Βούλτεψη (Ν.Δ.). Το μίνι αντάρτικο, πάντως, δεν είχε αρνητική επίπτωση, αφού το υπερψήφισαν εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, και η Ενωση Κεντρώων. Αντιθέτως, ως γνωστόν, η αρνητική ψήφος των ΑΝΕΛ στις Επιτροπές είχε προκαλέσει την καταψήφιση και απόσυρση διάταξης για τη ζυθοποιία. Στα αξιοσημείωτα για την κυβέρνηση ήταν η απουσία του Ν. Νικολόπουλου από την ψηφοφορία.