Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Λες;;; Μπαααα ... Αποκλείεται να κατέρρευσαν γιαυτό τα ταμεία !!!

Συνταξιούχος στο ΤΑΠΙΛΤΑΤ με εισφορές 66,02 ευρώ έχει λάβει 172.499 ευρώ...
Μη βιώσιμο είναι το ΤΑΠΙΛΤΑΤ, ένα «κλειστό ταμείο» ιδιωτικού δικαίου, που από το 2005 δεν δέχεται νέους ασφαλισμένους και συνταξιοδοτεί τους «παλαιούς» με υπέρογκα ποσά που δεν αντιστοιχούν στις πραγματικά χαμηλές εισφορές που έχουν πληρώσει. Ηδη, από τις 16 Σεπτεμβρίου ο σύλλογος προσωπικού της Alpha Bank έχει κινήσει τις διαδικασίες ομαδικής αποχώρησης από το Ταμείο, ανοίγοντας στην πράξη μια χρονοβόρο και δύσκολη διαδικασία, καθώς οι παλαιοί συνταξιούχοι του Ταμείου δηλώνουν αποφασισμένοι να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη μπλοκάροντας τη διάλυση του ΤΑΠΙΛΤΑΤ, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που διεκδικούν την ένταξη των 6.680 συνταξιούχων και των 4.220 εν ενεργεία ασφαλισμένων στο υπερεπικουρικό των μισθωτών ΕΤΕΑ.

Κρίση στο «γάμο» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...

Από προνομιούχος εταίρος, φτωχός συγγενής ... 
 Ας μην ξεγελιόμαστε με τις αγκαλιές, το βράδυ των εκλογών, του κ. Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Ούτε από τη συνύπαρξη με… χακί του πρωθυπουργού με τον κ. Πάνο Καμμένο στην άσκηση «Παρμενίων. Οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ δείχνουν σημάδια κρίσης και αποσύνθεσης από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας τους σε κυβερνητικό επίπεδο, μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.
Το κλίμα περιθωριοποίησης της συνεργασίας είναι πλέον φανερό. Η συμμετοχή των στελεχών των ΑΝΕΛ στις συσκέψεις κορυφής του Μαξίμου είναι σπάνιο γεγονός.

Πόσο ζει το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς»;

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης παραδέχθηκε ότι είναι ο ένας εκ των δύο υπουργών με μουτζούρες στο «πόθεν έσχες». Εμφανίζεται, λέει, ως κάτοχος μετοχών της γνωστής κατασκευαστικής εταιρίας, ενώ ο ίδιος τις έχει μεταβιβάσει. Όπως εξήγησε, η δήλωση «πόθεν έσχες» αναφέρεται στο 2014, ενώ ο ίδιος μεταβίβασε τις μετοχές του το 2015, μόλις ορκίστηκε υπουργός στην κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας. Θα θυμάστε ότι το γνήσιο της υπογραφής του βεβαιώθηκε στη ΓΑΔΑ από αστυνομικό που, σύμφωνα με καταγγελίες και δημοσιεύματα, ήταν στη Φλώρινα. Δίπλα είναι η Φλώρινα, μπορεί να πετάχτηκε αυθημερόν.

Υπάρχει και δεύτερος υπουργός. Αυτός λησμόνησε, κατά το ρεπορτάζ του Mega, να δηλώσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Είναι αληθές ότι με ένα εκατομμύριο ευρώ στον λογαριασμό υπάρχει η περίπτωση να ξεχαστείς, να σε συνεπάρει η ανεμελιά που καταστέλλει το άγχος της επιβίωσης. Όμως, του κερατά, με ένα εκατομμύριο ευρώ στο ημίφως δικαιούσαι να ομιλείς περί ανθρωπιστικής κρίσης μόνο ως φιλάνθρωπος. Ως υπουργός, οφείλεις να προσέχεις τις δηλώσεις σου, ιδιαίτερα του «πόθεν έσχες».

Νέο προεκλογικό Video του Άδωνι που σπάει κοντέρ !

Μετά το Video με το ζευγάρι που αγωνιούσε για αν θα μαζέψει τις 50 υπογραφές , κυκλοφόρησε άλλο ένα που απεικονίζει τις αγωνίες ολόκληρου του λαού !!!

Δείτε το παρακάτω :

Για δες καιρό που διάλεξαν να σφαχτούν στην ΝΔ ...

Τώρα που σκάνε τα σκάνδαλα για τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και η φορολογία καταπίνει ότι κινείται...

Επίδειξη πυγμής στο κομματικό παίγνιο επεδίωξε χθες να κάνει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευ. Μεϊμαράκης, αυξάνοντας εν τέλει την ανησυχία για τις δυνατότητες του κόμματος να φθάσει συντεταγμένο στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου. Στον απόηχο της εφόρμησης του κ. Μεϊμαράκη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, εντάθηκαν τα σενάρια για μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών ή ακόμη και για αποχώρηση του νυν προέδρου από την κούρσα διαδοχής. Τίποτε από αυτά δεν επιβεβαιώνεται επί του παρόντος. Τουναντίον, η χθεσινή κίνηση του υπηρεσιακού προέδρου επιβεβαιώνει, λένε οι συνεργάτες του, τη βούλησή του να φθάσει μέχρι τέλους στη μάχη διαδοχής.