Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Η ... Ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑχαχαχαχαχ

Στις 20 Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ για μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας...

Γιατί ;;;

Γιατί ΕΔΩ πληρώνονται ΟΛΑ :)

Δείτε το Βίντεο :)

Στέλιος Ράμφος για Τσίπρα: Είναι «χορός μεταμφιεσμένων» από μόνος του!

Βρίσκει τον εαυτό του στο ψέμα, είναι η μόνη πραγματικότητα, διότι η υπόλοιπη πραγματικότητα έρχεται εναντίον του, τονίζει ο φιλόσοφος για τον πρώην πρωθυπουργό...

«Χείμαρρος» κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήταν ο φιλόσοφος και συγγραφέας Στέλιος Ράμφος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο κύριος Ράμφος επισημαίνει πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει παγιδευτεί στα ίδια του τα ψέματα, ενώ με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την στιχομυθία με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πρόσφατο ντιμπέιτ για το «θα τους τελειώσουμε», που αρνήθηκε πως το είπε, τονίζει: «Σημασία για μένα έχει ακριβώς η αντίληψη, δηλαδή το πως, αντί να πεις ναι, εν πάση περιπτώσει ήτανε στη ρύμη του λόγου και στη προεκλογική έξαψη είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω, δεν με εκφράζει, το πιο απλό και… το να πεις δεν είπα ποτέ τέτοιο τέτοιο πράγμα να το 'χεις πει τη προηγούμενη και την προπροηγούμενη να το χουνε δει ενάμισι εκατομμύριο από αυτούς που σε παρακολουθούν εκείνη την ώρα είναι ένα πρόβλημα, που σημαίνει ότι ο εαυτός δεν μπορεί να αποκολληθεί από την ανάγκη του ψέματος».

Τούσκ: Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις στο μεταναστευτικό...

Με επιστολή του προς τις χώρες μέλη της ΕΕ ο Ντόναλντ Τούσκ ζητά άμεση ενίσχυση του Παγκόσμιου Ταμείου Σίτισης και κάνει έκκληση για την εξεύρεση μίας βιώσιμης λύσης στο μεταναστευτικό.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής αναφέρει:

«Η κρίση της οποίας είμαστε όλοι μάρτυρες είναι μία δοκιμασία του ανθρωπισμού και της ευθύνης μας, η συγκεκριμένη κατάσταση προκαλεί επίσης μεγάλες εντάσεις και δημιουργεί κατηγορίες τόσο ανάμεσα σε πολιτικούς όσο και ανάμεσα στους λαούς της Ευρώπης. Δεν έχω αυταπάτες ότι η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσει δραστικά τη συγκεκριμένη κατάσταση τα επόμενα χρόνια. Παρά ταύτα θα ήθελα να επικεντρωθώ στην προσέγγιση που πρέπει να έχουμε στο ζήτημα της συγκεκριμένης κρίσης.

Σε άλλα (αδιάφορα...) νέα : Moody’s: Υποβάθμισε το κρατικό αξιόχρεο της Γαλλίας σε Aa2...

Kατά μία βαθμίδα, σε Aa2, υποβάθμισε την Παρασκευή το κρατικό αξιόχρεο της Γαλλίας ο οίκος αξιολόγησης Moody's, επικαλούμενος τις συνέπειες της «ασθενικής ανάπτυξης» της γαλλικής οικονομίας και των «θεσμικών περιορισμών» στα δημοσιονομικά της χώρας αυτής.

Ο οίκος διαβεβαίωσε πάντως ότι το επίπεδο φερεγγυότητας της Γαλλίας παραμένει «εξαιρετικά υψηλό» ενώ αναθεώρησε επί τα βελτίω την προοπτική του κρατικού αξιόχρεου της χώρας, από «αρνητική» σε «σταθερή», κάτι που σημαίνει ότι...