Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αποδόμηση του μαϊμού 007 από την ΟΝΝΕΔ ! Κορυφαίο Βίντεο !

Η νεολαία της ΝΔ παρουσιάζει τα επτά μεγάλα ψέμματα του πρώην πρωθυπουργού προς τους Έλληνες και τον παρομοιάζει με τον «007»

Τα επτά μεγάλα ψέμματα που είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον ελληνικό λαό κατά τη διάρκεια της επτάμηνης διακυβέρνησής του, παρουσιάζει η Νεολαία της ΝΔ σε νέο σποτ της κι ενώ βρισκόμαστε στην τελική εκλογική ευθεία.

Καταρρίπτεται το ... "άλλοθι" του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Μία ουσιώδους σημασίας λεπτομέρεια αποκαλύπτει το Capital.gr που φαίνεται να διέλαθε της προσοχής του πρώην υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη που με καθυστέρηση 36 ωρών παρείχε, χθες  το απόγευμα απαντήσεις για την υπόθεση της εργολαβικής σύμβασης που φέρεται να ανέλαβε η τεχνική εταιρεία Διάτμηση όσο ο ίδιος ήταν υπουργός.

Ο λόγος για την ΠΟΛ 1032 του 2015 που ο ίδιος επικαλείται για να τεκμηριώσει ότι "δεν υπάρχει καμία απολύτως υποχρέωση κατάθεσης του συμφωνητικού μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας Διάτρηση στον Ι.Κοτταρίδη στην αρμόδια φορολογική αρχή”.
Ας δούμε όμως, πότε δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη ΠΟΛ για "τη φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από μεταβίβαση τίτλων και ολόκληρης επιχείρησης μετά την έναρξη ισχύος των διατάξεων του νέου Κ.Φ.Ε. (ν. 4172/2013)”.

Κατακλυσμός ψεμάτων στον δρόμο προς την κάλπη ...

Θα περίμενε κανείς – μετά τον ορυμαγδό ψεμάτων που προηγήθηκαν της εκλογικής αναμέτρησης του περασμένου Ιανουαρίου – να έκανε ο κ. Τσίπρα μια προσπάθεια αν όχι να τα αποφύγει (κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται είναι αδύνατον), τουλάχιστον να τα περιορίσει.

Αλλά όχι. Συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Προς μεγάλη δικαίωση του Νόρμαν Μέιλερ που έλεγε ότι «ο ψεύτης είναι τόσο ασφαλής, όσο και ο τίμιος άνθρωπος που δεν διανοήθηκε ποτέ στη ζωή του να πει ψέματα». Και το εξηγούσε αυτό ο Μέιλερ, λέγοντας πως όταν λες στον ψεύτη πως είπε κάποιο ψέμα, η πρώτη του αντίδραση είναι ότι δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Και όταν του το δείχνεις τυπωμένο, απαντά πως δεν εννοούσε αυτό, αλλά το άλλο…

Στο ντιμπέιτ, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τον κ. Τσίπρα να εξηγήσει γιατί είπε «ότι θέλετε να μας τελειώσετε;».

Και ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Ποτέ δεν είπα ότι θα σας τελειώσουμε. Είπαμε ότι αυτή την Κυριακή θα τελειώσουμε με το παλιό. Μην διαστρεβλώνετε τα λεγόμενα μου».

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ...

«Η υπόθεση Φλαμπουράρη δεν είναι μόνο περίεργη, αλλά φαίνεται πως έχει και βάθος. Εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο εν λόγω υπουργός πήρε ανάθεση έργου, ενώ το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας εμφανίζεται σήμερα να έχει μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο με ιδιωτικό συμφωνητικό, του οποίου το γνήσιο της υπογραφής βεβαιώνεται με περίεργη διαδικασία.

Όχι από τα ΚΕΠ, όχι από Αστυνομικό Τμήμα, αλλά από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου δεν έχει πρόσβαση ο καθημερινός πολίτης. Με αποτέλεσμα να μην δύναται να διερευνηθεί αν η μεταβίβαση έγινε μεταχρονολογημένα, αφού δεν τηρήθηκαν οι κανόνες της αρχής της δημοσιότητας.