Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης:Ζητεί εντολή τετραετίας - "δείχνει" κρυφή ατζέντα Τσίπρα...

Το… γάντι στον τέως πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για να συμμετάσχει σε μία σταθερή κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, με ορίζοντα τετραετίας, πέταξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Στη συνέντευξη Τύπου, που παραχωρεί αυτήν την ώρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο κ. Μεϊμαράκης επέμεινε στη λογική των μεγάλων συνεργασιών, κάλεσε και πάλι τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε μία συμφωνία στα βασικά ζητήματα, που αφορούν τη χώρα και τόνισε πως, εάν ο κ. Τσίπρας δηλώσει "απών", τότε ο ίδιος θα ανοίξει τη βεντάλια της συνεννόησης σε άλλα κόμματα, για να προκύψει ένα σταθερό κυβερνητικό σχήμα.

Ο Λευκός Πύργος και η Βαστίλη...

Σιγά μην σεβαστούν τίποτα οι κομμουνιστές... 
Η Λαϊκή Ενότητα ζήτησε να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση μπροστά στο Λευκό Πύργο. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν χορήγησε τη σχετική άδεια, επικαλούμενος απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία τα μνημεία της πόλης αποκλείονται ως χώροι συγκεντρώσεων.

Όχι, αυτό δεν ήταν αρκετό. Εκπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας χτύπησαν την πόρτα του δημάρχου, όπου και έφτασαν με χαρακτηριστική ευκολία, προφανώς λόγω της ορμής που προσδίδει το δίκιο του αγώνα. Η σκηνή ήταν σουρεαλιστική. Ο Μπουτάρης τους έδειχνε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, εξηγώντας ότι δεν γίνεται να παρανομήσει.

Ο Μπουτάρης παλεύει με την φασιστερή παράνοια :)

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το ξεμπρόστιασμα των Φασιστερών :)
Δείτε το Βίντεο:

Ο Βρετανικός Τύπος από την εκλογή Κόρμπιν...

Διχασμένος εμφανίζεται ο βρετανικός Τύπος για την εκλογή του ακροαριστερού Τζέρεμι Κόρμπιν στην ηγεσία του Εργατικού Κόμματος, με τον συντηρικό Τύπο να εκτιμά ότι το καταδικάζει να παραμείνει στην αντιπολίτευση για καιρό, όμως αντίθετα τα αριστερά μέσα ενημέρωσης καλωσορίζουν τον νέο ηγέτη του κόμματος.

«Στο επανιδείν Εργατικοί!», είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της Sunday Express, ενώ η εφημερίδα Mail on Sunday δημοσιεύει στην πρώτη της σελίδα μιας φωτογραφία του νέου ηγέτη, σφοδρού πολέμιου των πολιτικών λιτότητας, με τη λεζάντα «κόκκινος και θαμμένος».

Ολόκληρη η ομιλία του Ε. Μεϊμαράκη στη 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης...

Σας ευχαριστώ πολύ, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Παναγιώτατε, κυρίες και κύριοι, επιτρέψτε μου να κάνω μια αναφορά ονομαστική στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή που είναι σήμερα εδώ παρών και στον Αντώνη Σαμαρά τον πρώην Πρωθυπουργό που κράτησε την Ελλάδα όρθια σε δύσκολες ώρες.
Να ευχαριστήσω και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας σε μια περίοδο που βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Και είναι η κρίσιμη ώρα να ακούσετε τη δική μας πρόταση, το δικό μας σκεπτικό για το μέλλον της χώρας, της οικονομίας, για τη σταθερότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη και για την ανάπτυξη.
Η πατρίδα μας βρίσκεται και πάλι σε ένα οριακό σημείο.  Οι αποφάσεις που θα πάρουμε οι Έλληνες την ερχόμενη Κυριακή κρίνουν την πορεία μας για τα πολλά επόμενα χρόνια.  Κρίνουν το μέλλον μας, κρίνουν το μέλλον της νεολαίας μας.