Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Μόνος του παραδέχθηκε ότι μας κορόιδευε όλους ...

O έως χθες πρωθυπουργός, ο κ Αλέξης Τσίπρας, στην συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του ALPHA, το βράδυ της Τετάρτης, είπε πολλά και διαφορά, προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα του τελευταίου επταμήνου.
Πολλά από αυτά είναι μεταξύ τους αντιφατικά, πολλά  δείχνουν ότι όλο αυτό το επτάμηνο άλλα έλεγε δημοσίως και άλλα έκανε.
Πραγματικά η συνέντευξη του αυτή , μπορεί να αποτελέσει για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, το βασικό υλικό για την προεκλογική τους καμπανιάς.
   Θέλω να μείνω σε δυο μόνο από τα σημεία στα όποια αναφέρθηκε ο παραιτηθείς πρωθυπουργός ( που λέει και η κ Κωνσταντόπουλου) γιατί είναι χαρακτηριστικά του όλου κλίματος που ζήσαμε αυτό το επτάμηνο άλλα δεχόμουν και την λογική που επικρατεί σε κύκλους της απελθούσας κυβερνήσεως.
    Το πρώτο έχει να κάνει με την παραδοχή από τον ίδιο τον κ Τσίπρα ότι είχε αποφασίσει την προσφυγή στις εκλογές ,ήδη από τις 12 Ιουλίου.

Η Κυβέρνηση Θάνου...

Πρωθυπουργός: Βασιλική Θάνου Χριστοφίλου
Υπουργός Εξωτερικών: Πέτρος Μολυβιάτης
Αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Σπυρίδων Φλογαΐτης
Υπουργός Οικονομικών: Γιώργος Χουλιαράκης
Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών: Τρύφων Αλεξιάδης
Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας: Ιωάννης Γιάγκος, πτέραρχος εν αποστρατεία
Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης: Αντώνης Μανιτάκης

Έφυγε απ' το Μαξίμου ο Τσίπρας , με αρνητικό ρεκόρ παραμονής (7 μήνες) για εκλεγμένο ΠΘ !

Με σκυμμένο κεφάλι... Σαν να καταλαβαίνει τα λάθη του ... 
Αποχώρησε λίγο μετά τις 21.00 από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντησή του με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό ήταν διάρκειας περίπου 50 λεπτών.
Η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει κρίσιμα θέματα, υποστήριξε η κ. Θάνου, κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής του πρωθυπουργικού γραφείου, παρουσία και του κ. Τσίπρα.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι αρμοδιότητα της νέας κυβέρνησης είναι η διεξαγωγή των εκλογών, με αδιάβλητο τρόπο. «Μέσα σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, κλήθηκα να αναλάβω ένα μεγάλο βάρος» πρόσθεσε η κ. Θάνου.