Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Διαδικτυακός υπόκοσμος στο πλευρό του Λαφαζάνη και της Ζωής...

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ένα λούμπεν σκυλολόι, ένας διαδικτυακός υπόκοσμος, ένα μάτσο από ανεπάγγελτους και αγράμματους, διάφορα αργόσχολα γκρουπούσκουλα που πρόσκεινται στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στην Αριστερή Πλατφόρμα και στην Ζωή Κωνσταντοπούλου (έτσι λένε τουλάχιστον), επιδίδονται καθημερινά σε ένα διαρκές υβρεολόγιο κατά της κυβέρνησης, του Αλέξη Τσίπρα και όποιου δεν ταυτίζεται με τις "απόψεις" τους.

Στο στόχαστρο τους έχουν βρεθεί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, τόσο το Periodista.gr, όσο και ο διευθυντής του, Δημήτρης Μπεκιάρης.

Σε αυτή την κουρελαρία ανήκουν τρεις κατηγορίες:

Τι άλλο θα πουλήσει άραγε στους Έλληνες αυτός ο ψεύτης ολκής;

Ο Τσίπρας ξεκινά από πλεονεκτική θέση την προεκλογική μάχη, όχι γιατί έχει να πει κάτι αλλά απλά γιατί δεν θέλει ο κόσμος να ακούσει την αλήθεια. Ο ηγέτης της απάτης, ο πολιτικός δολοφόνος της χώρας απλά πουλάει φούμαρα και ο κόσμος τα χάφτει απλά και μόνο γιατί δεν είναι έτοιμος ακόμη να ακούσει την αλήθεια. Αν και η πενταετής κρίση θα έπρεπε να ξυπνήσει τον ελληνικό λαό, αντίθετα τον κοίμισε, τον έκανε πιο αλαζονικό, λιγότερο επιλεκτικό και το σημαντικότερο: Αδύναμο να διαχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα, την απάτη από την πραγματικότητα, το λάθος από το σωστό.